Uusimmat

Battlefieldin beta alkoi, Origin räjähti

29.09.2011 15:30 Miikka Lehtonen

Sarjassamme ”aurinko nousee idästä”. EA:n odotetun Battlefield 3 -pelin avoimen betatestin piti pyörähtää käyntiin tänään kello 15:00, mutta arviolta reilun miljoonan pelaajan yhtäaikainen ryntäys Origin-verkkokauppaan kaatoi koko roskan totaalisesti. Nyt odotellaan ja nauretaan saksalaisille. Ai miksi saksalaisille?

Todellakin, käänteenä, jota kukaan ei voinut aavistaa, hillittömän suositun Battlefield 3 -räiskintäpelin avoin beta kyykytti Origin-verkkokaupan kerralla. 15:00 auennut betatesti vaatii, että halukkaat pelaajat kirjautuvat Originiin ja nappaavat pelin ilmaisversion tileilleen, jotta he voivat sitten aloittaa vajaat neljä gigatavua suuren clientin latauksen. F5-napit kuluvat nysiksi eri puolilla maailmaa pelaajien yrittäessä kuumeisesti päästä kauppaan: useat eivät pääse edes sisään onnekkaampien nähdessä vain harmaata.

Mutta huonomminkin voisi mennä. Saksalaispelaajat painivat samojen ongelmien kanssa, mutta kauppaan päästyään törmäävät uuteen riemastukseen. Tyly ilmoitus kertoo, että ”lastensuojelusäädöksistä johtuen tämän pelin voi ladata vain kello 23:00 – 06:00 välisenä aikana”. Toivottavasti muun maailman odotus päättyy ennen saksalaisia!

Kertokaa ihmeessä kommenteissa, kun teillä tärppäsi.

Lue myös

Nyt on tilaisuutesi kysyä syksyn kovimpien pelien kehittäjiltä!

Pohjanmaan valtias (Lautapeli)

TV-kanava väitti Arma II -pelivideota oikeaksi terrori-iskuksi

Serious Sam on seuraavaksi vuoropohjainen roolipeli

Muropaketin uusimmat