Uusimmat

Tähtien sota nappasi kultaa

12.01.2012 11:55 Jukka O. Kauppinen

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt Star Wars: The Old Republic -pelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä. Vain PC-tietokoneille saatava Star Wars: The Old Republic on massiivinen verkkomoninpeli, joka vie pelaajan Star Wars -saagan tuttuun maailmankaikkeuteen jo tuhansia vuosia ennen Darth Vaderin ja muiden suosikkihahmojen aikaa.

Old Republicin parissa vietti joululomiaan yli miljoona pelaajaa ympäri maailmaa ja peliä on väännetty jo yli 60 miljoonaa tuntia.

”Juuri ennen joulua julkaistu Star Wars: The Old Republic nappasi kultaa alta aikayksikön. Ajankohta pelijulkistukselle oli mitä parhain. Pelaajat ympäri Suomen suorastaan rynnistivät kauppoihin”, Electronic Artsin pohjoismaisten jakelijoiden ja koko Suomen myynnistä vastaava myyntijohtaja Niklas Wikblad myhäilee.

Myös moni Domen pelimies vietti joulun ja uudenvuoden kautensa Tähtien sodan parissa. Huolellisen pelaamisen ja puntaroinnin myötä arvostelukin lienee odotettavissa joskus lähiaikoina.

Lisätietoja: www.StarWarsTheOldRepublic.com

Lisää aiheesta

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

Star Wars: The Old Republic -ennakko (PC)

Toimituksen suosikkipelit 2011: Tero

Lue myös

20 euron tietokoneesta maksettiin 2400 euroa

Ion iCade muuttaa iPad-tabletin kolikkopeliksi

Suomalaisen peliurheilijan harjoittelumatka Koreaan tyssääntyi jo lentokentälle

Wiikon wanha: Syndicate – korporaatiodystopiaa ja huumehemmoja