Uusimmat

Wiin Punch-Out ja DS:n Pokémon toukokuussa

16.03.2009 12:45 Miikka Lehtonen

Vaikka sitä ei ikkunasta katsomalla aivan herkästi uskoisikaan, kesä lähestyy hitaasti mutta vääjäämättömästi. Nintendo aikoo juhlistaa tuota vuoden hienointa aikaa julkaisemalla odotetun Punch-Out -pelinsä sopivasti kesälomien kynnyksellä. Moisesta pitäville on tarjolla myös Pokémonia.

Nintendo on julkaissut loppukevään ja kesän peliaikataulunsa ja vaikka suuri osa listasta on täynnä GameCube-jälkilöylyjä New Control -sarjan pelien muodossa, mukaan mahtuu pari tärppiä. Näistä ensimmäinen on Nintendo DS:n Pokémon Platinum Version, joka julkaistaan Euroopassa 22.5. Pelin merkittävin uudistus on Wi-Fi Plaza -pelitila, jossa useampi Pokémon-fani pääsee pyydystämään niitä kaikkia kimpassa.

Hardcore-pelimiehiä kiinnostanee enemmän kuulla, että Wiin odotettu Punch-Out – tai oikealta nimeltään Punch-Out!! – julkaistaan myös toukokuussa, joskaan tarkkaa päivää ei vielä ole tiedossa. Little Macin edellinen peliesiintyminen oli sen verran hyvä, että Super Punch-Outia pelataan edelleen emulaattoreilla parrat täristen. Onko uudesta pelistä nousemaan samaan, vai meneekö kesä surua hukuttaessa? Toukokuussa se selviää.

Lue myös

Capcom panostaa ennätysmäärin Resident Evil 5:een

Pac-Man palaa näyttämölle Sonic-gurun luotsaamana

Giana-siskosten nettisivu aukeni

Ja sitten Legoillaan: LEGO Harry Potter ja LEGO Indiana Jones: The Kingdom of the Crystal Skull

Muropaketin uusimmat