Uusimmat

Ilkeä yliherra palaa kesällä

19.03.2009 15:49 Jukka O. Kauppinen

Miljoonamyyntiin yltäneen hullunhauskan Overlord-pelin ystäville on luvassa hupaisia pelihetkiä kesällä, sillä Triumph Studios vahvisti Overlord II:n julkaistun tapahtuvan vuoden lämpimimpänä kautena.

Edellisissä osissa voimakas imperiumi kukisti tyranniherran valloitusaikeet ja karkotti tämän.

Vuosien kuluessa maanpäällinen sivilisaatio kukoistaa mahtavan armeijan tukemana ja hyveellisten vallanpitäjien käsissä. Kaikella on kuitenkin hintansa, sillä taikuuden harrastajat tuomitaan ja teloitetaan keisarillisten joukkojen toimesta.

Yliherran hiljaiselolle tulee loppu ja hänen on aika koota ilkeät apurinsa valloitusretkelle jälleen kerran. Tällä kertaa tavoitteena on murskata maanpäälliset asukkaat ja alistaa koko maailma oman vallan alaisuuteen.

Jatko-osassa on kiinnitetty entistä enemmän huomiota pahuuden herran toimintaan. Tämä voi joko tuhota ja polttaa kaupunkeja matkallaan kohti kaaoksen herruutta tai vaihtoehtoisesti orjuuttaa ja alistaa ja kerätä näin ollen hyötyä alamaistensa toimesta.

Overlord II julkaistaan Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle. Pelin ensimmäinen esittelyvideo on nähtävissä pelin kotisivuilla.

Lisäksi Overlordin seikkailuista julkaistaan aivan ikioma pelinsä, Overlord Dark Legend, Nintendo Wiille. Reippaiden pikku minion-ilkiöiden touhuja seurataan puolestaan Overlord Minionsissa.

Lisätietoja: Overlord II.

Lisää aiheesta

Overlord (PC, 360)

Overlord: Raising Hell (PS3)

Lue myös

Diablo-veteraani Bill Roper ei tykkää Diablo 3:n taiteesta

eDomen arvosteluviikko: Halo Wars, Patapon 2, Sonic Unleashed, Stalin Subway ja You’re in the Movies

Kun Alien Predatorin kohtasi

Lothlórienin haltiamaat aukeavat verkkoseikkailijoille

Molyneux tunnustaa: mokasimme Fablea tehdessämme

Muropaketin uusimmat