Uusimmat

Saints Row 2 saa reilusti ladattavaa lisäsisältöä

31.03.2009 10:45 Miikka Lehtonen

Viime syksynä ilmestynyt Saints Row 2 oli kaikin puolin mukava tuttavuus ja tarjoili koko rahan edestä hauskaa gangsteriräimettä vanhaan kunnon GTA-henkeen. Tarina saa taas jatkoa, sillä pelin tehnyt Volition valmistautuu julkaisemaan peliinsä reilusti ladattavaa lisäsisältöä.

Eurogamer-pelisaitin haastateltavaksi istahtanut pelin tuottaja kertoili pelinsä tulevista DLC-paketeista, joita ilmestyy tämänhetkisten suunnitelmien mukaan kolme kappaletta. Näistä ensimmäinen, Ultor Exposed, ilmestyy jo reilun parin viikon päästä, huhtikuun 16. päivänä. Miekkonen vitsaili, että jos hän kertoo liikaa yksityiskohtia, joku leikkaa kostoksi hänen autonsa jarruvaijerit poikki, mutta lupasi kuitenkin että kovaa menoa on tarjolla.

800 Microsoft-pisteen tai noin 10 PlayStation-euron hintainen Ultor Exposed loksahtaa osaksi emopeliä ja tarjoaa pelaajalle kolme uutta tehtävää, jotka voi suorittaa milloin tahansa. DLC-paketti lisää myös vihdoin pelin mainoksissa poseeranneen pornotähti Tera Patrickin aktiiviseksi pelihahmoksi, jonka voi kutsua mukaansa keikoille.

Kolmen tehtävän ohella tarjolla on uusi co-op-pelitila, jossa tarkoituksena on listiä kilpailevia jengiläisiä ja aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa. Paketista löytyy myös kuusi uutta autoa, uusia kustomointimahdollisuuksia ja neljä uutta moninpelikarttaa.

Tarjoaako paketti rahoille vastinetta? Minusta 800 pistettä kolmesta uudesta tehtävästä ja kuudesta uudesta autosta on melko kova hinta, mutta jos Saints Row 2 -moninpeli iskee, ehkä hinta on parempi. Miten on, vieläkö joku vääntää moninpeliä?

Lisää aiheesta

Legendaarinen Hollywood-hörhö ryhtyi Saints Row 2 -maskotiksi

Saints Row 3 tekeillä, Saints Row 2 -DLC:tä tulossa

Saints Row 2 (PC, PS3, 360)

Hyvät naiset ja herrat, DLC-rahastuksen uusi pohjakosketus

Lue myös

Peliveteraanit: kouluttakaa vanhempia

Super Sprintin ystävien formulakausi alkoi: New Star Grand Prix

Arvostelu: Wanted: Weapons of Fate (PC, PS3, 360)

Muropaketin uusimmat