Uusimmat

Kiinnostaako Blood Bowl? Ilmoittaudu moninpelibetaan!

07.04.2009 20:15 Miikka Lehtonen

Tämän vuoden puolella ilmestyvä Blood Bowl kuuluu ainakin eDomen naavapartojen odotuslistojen kärkisijoille, mistä johtuen olimmekin enemmän kuin hieman iloisia kehitystiimin avattua yllättäen pelin moninpelirekisteröinnyt. Verinen urheilu on vain muutaman klikkauksen päässä…

Blood Bowl perustuu Games Workshopin legendaariseen lautapeliin, jota pidetään monissa piireissä edelleen paitsi parhaana firman pelinä, myös eräänä kaikkien aikojen parhaista lautapeleistä noin yleisestikin. Jenkkifutista, rugbyä ja fantasiaväkivaltaa yhdistelevä peli on valloittanut vuosien varrella useammankin pelaajan sydämet, saaden samalla aikaan ahdistusta: miksei tästä tehdä kunnon tietokoneversiota?

Nyt ollaan tekemässä. Tuleva Blood Bowl -peli tarjoaa nimittäin sen nössöille suunnatun tosiaikatilan ohella vuoropohjaisen pelitilan, joka mallintaa uusimman figupelin version säännöt tarkasti ja pulttaa niiden ympärille hyvät mahdollisuudet liigoihin ja joukkueen hallintaan. Lyhyt versio: kun peli ilmestyy, minä linnoittaudun kellariini.

Siihen on kuitenkin vielä aikaa, mutta jos odotus tuntuu liian pitkältä, mikset ilmoittautuisi Blood Bowlin moninpelibetaan? Rekisteröityminen on auki… Sisäänpääsyä odotellessani taidan kaivaa figut kaapista.

Lisää aiheesta

Blood Bowl muuttaa futiskentät verilöylyksi

Ensimmäinen video Blood Bowl -mättöfutiksesta

Katso uudet kuvat Blood Bowl –verilöylyfutiksesta

Blood Bowl: kun puuhaltiat kaaosta kyykyttivät

Lue myös

Arvostelu: SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (PS3)

Arvostelu: Ceville (PC)

Wiin valmistuskustannukset pudonneet jo puolella