Uusimmat

Tekken vs. Virtua Fighter elää yhä Tecmon unelmissa

10.04.2009 11:15 Miikka Lehtonen

Tappelupelien fanit ovat pitkään vääntäneet kättä siitä, kumpi pelisarja on kovempi: Tekken vai Virtua Fighter. Villeimmissä päiväunissa on elätelty jopa toiveita kaksi pelisarjaa yhdistävästä megamätöstä, jossa mestaruus ratkaistaisiin kertaheitolla. Samoja fantasioita on näemmä elätelty myös Tecmolla.

Tekken vs. Virtua Fighter ei olisi pelinä aivan ongelmaton, sillä kuten kaikki pelejä kokeilleet tietävät, sarjat ovat mekaniikaltaan ja rytmiltään täysin erilaisia. Onnistuisiko yhdistäminen vai olisiko tuloksena todellinen hirvikolari? Tekkenin ohjaaja uskoo onnistumisen mahdollisuuksiin.

”Totta puhuakseni olen taistellut tämän unelmani toteutumisen puolesta jo yli kymmenen vuotta”, kertoi Tekken 6:n ohjaaja Katsuhiro Harada. Sisäpiirin tiedot kertovat, että fantasiat ovat päässeet kulissien takana sen verran pitkälle, että jopa pelissä tarvittavaa mekaniikkaa on testailtu sisäisesti Namcolla ja Tokyo Game Show -messuilla esiteltiin pari vuotta sitten pelit yhdistäviä mainoksia. Kulissien takana pyrkimykset jatkuvat yhä, joten lopulta lienee vain ajan kysymys ennen kuin Heihachi ja Akira ottavat yhteen konsoliruuduilla.

”Olemme usein päässeet lähelle pelin toteutumista. Ihmiset voivat toki olla tästä eri mieltä, mutta itse olen halunnut jo pitkään tehdä tämän pelin. Ei se siis ole mahdotonta, vaan toivo elää.”

Lisää aiheesta

Tältä näyttää Tekken 6

Tekken 6 saapuu – sekä PS3:lle että Xboxille

Panda saa pataansa koulutytöiltä

Virtua Fighter 5 (PS3, 360)

Lue myös

Guitar Hero: Greatest Hits tuo wanhat biisit nykyaikaan

Vihdoin aitoa BioShock 2 -pelivideota

Ohjaaja valitsi Bioshockin Pirates of the Caribbeanin sijaan

Muropaketin uusimmat