Uusimmat

Sony lupailee huipputason E3-pelivalikoimaa

20.04.2009 08:03 Miikka Lehtonen

E3-messut lähestyvät vauhdilla ja moni pelaaja odottaa jo innolla, mitä kaikkea ihmeellistä hänen suosikkifirmansa tulevatkaan paljastamaan. Erityisen innokkasta odottelua tullaan harrastamaan Sonyn leirissä, sillä firman edustajat heittävät ämpärillä vettä kiukaalle ja lupaavat, että E3 2009 tulee olemaan ikimuistoinen.

Sonyn Yhdysvaltojen markkinointipäällikkö istahti keskustelemaan Videogames 24/7 -saitin edustajien kanssa ja lupasi, että E3 2009 tulee olemaan jotain todella erikoista. ”E3 tulee olemaan valtava. Suunnittelemme vasta, mitä kaikkea tulemme siellä paljastamaan, mutta minä olen työskennellyt Sonylla 11 vuotta ja voin sanoa, että tämä vuosi tulee olemaan suurimpia. En puhu vain pelijulkistuksista, vaan myös siitä, mihin pelialustamme yleisesti suuntaavat.”

Nettihuhujen perusteella Sony tulee tekemään E3-messuilla todella kovia pelijulkistuksia, eikä John Koller kieltänyt tätä. ”Veikkaan, että suurimmat uutisemme tulevat olemaan peliuutisia. Destination PlayStation -tapahtumassa esittelimme ehkä alle puolet tulevista PSP-peleistämme. PlayStation 3 tulee saamaan myös todella vahvan pelivalikoiman, joka tulee myymään paljon laitteita.”

Kovia puheita, joiden jälkeen E3:n olisi syytä olla todella kovalaatuinen. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

Lisää aiheesta

Penny Arcade Expon pojat naureskelevat: E3 ei meitä haittaa

Vanhan ajan E3 palaa

Pelialan etujärjestö ESA:n jäsenkato selvisi: maksut kohonneet 1700 prosenttia

Sonyn toimitusjohtaja David Reeves erosi, uusi pomo markkinointiosastolta

Lue myös

Midway myynnissä 30 miljoonalla

Final Fantasy XIII ensi talvena

Doom 4 ei olekaan jatko-osa

Muropaketin uusimmat