Uusimmat

ArmA II saapuu kesäkuussa

01.05.2009 11:00 Jouni Mäki-Panula

505 Games ja Bohemia Interactive ovat pitkällisen odottelun jälkeen vahvistaneet ArmA II -sotilassimulaation julkaisupäivän koittavan 26. kesäkuuta.

ArmA II julkaistaan aluksi vain PC:lle ja myöhemmässä vaiheessa myös konsoleille. Tosin konsolikäännöksistä liikkuu hieman ristiriitaisia tietoja, mutta ilmeisesti ainakin Xbox 360 -versio on kehitteillä, eikä pelin ilmestyminen PlayStation 3:llekaan liene mahdottomuus.

ArmA II pyrkii tarjoamaan realistisinta sodankäyntiä, mitä toistaiseksi on peleissä nähty. Tämä toteutetaan kolmannen sukupolven Real Virtuality -pelimoottorilla, jonka ensimmäinen edustaja nähtiin alkuperäisessä Operation Flashpointissa ja toinen versio Armed Assaultissa.

ArmA II:n kanssa samaan markkinarakoon ryntää myös Codemastersin Operation Flashpoint: Dragon Rising, jonka on määrä ilmestyä niin ikään alkukesän aikana. Jos Bohemia Interactiven ja Codemastersin sukset eivät olisi menneet ristiin ensimmäisen Operation Flashpointin jälkeen, niin puhuisimme nyt ArmA II:n sijaan todennäköisesti uudesta Operation Flashpointista.

Lisätietoja: ArmA II.

Lue myös

Arvostelu: Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure (DS)

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – ensitesti osa 1

Pistä linnat palasiksi ja kuningas hengiltä riemukkaassa Flash-pelissä

Resident Evil -sarja palaa juurilleen: sarjan ensimmäiset pelit julkaistaan uudestaan

The Witcher -kehittäjät tukkanuottasilla

Muropaketin uusimmat