Uusimmat

Activision musisoi: Guitar Hero 5, Band Hero ja DJ Hero tulossa tänä vuonna

07.05.2009 15:44 Miikka Lehtonen

Kummelin legendaarisessa sketsissä Mauno Ahonen uutisoi kerran miehestä, joka oli harrastanut erikoisia itsensä kanssa. Miehen perustelu oli tuolloin, ettei hän tyytynyt tavanomaiseen. Ei tyydy myöskään Activision, joka päätti pistää musiikkipeleillä koreaksi. Tänä vuonna niitä on tulossa kolmesta sarjasta.

Activision aikoo selvästi tarjota jokaiselle jotain, sillä firman Guitar Hero -peli jakaantui kolmeksi osaksi. Guitar Hero 5 jatkaa siitä, mihin World Tour viime syksynä lopetti ja tarjoaa vakaville lelukitaroiden ystäville haastetta ja jännitystä koko bändin edestä. Uutta on tällä kertaa ainakin se, että pelaajat voivat hyppiä biisiin mukaan ja biisistä pois sen aikana, sekä vaihdella lennosta soittimiaan, hahmojaan ja vaikeustasoaan.

Mikäli tämä kuulostaa liian monimutkaiselta, Band Hero tarjoaa saman, mutta ”koko perheelle” suunniteltuna versiona. Kitarasankaroinnin sijaan pelin paino tulee olemaan hittimusiikilla, joten mikäli Britney Spears, Hannah Montana ja Kanye West olivat juuri se puuttuva osa Guitar Hero -kokemustasi, täyttymys on lähellä.

Trion erikoisin jäsen on silti pitkään huhuttu DJ Hero, jossa pelaajat vaihtavat kitaransa pieneen miksauspöytään. ”Hallitse klubiskeneä ja luo omat remixisi kuumimmista R&B-, Motown-, electronica- ja dance-biiseistä”, mainostaa lehdistötiedote. Aseesi näyttää tältä:

Jotta näin tällä kertaa. Kaikki pelit julkaistaan vielä vuoden 2009 aikana.

Lisää aiheesta

Activision Blizzardilta DJ Hero tänä vuonna

Guitar Heron sisarprojekti DJ Hero löysi tiensä nettiin

Daavid haastoi Goljatin: Activision oikeuteen DJ-pelin takia

Lue myös

Arvostelu: Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, 360)

Oliko DNF alusta alkaen vain hämäystä?

FIFAn SM-kisoissa etsitään Suomen parasta virtuaalifutaria