Uusimmat

Dark Elfit tulevat vihdoin Blood Bowliin!

23.10.2009 19:52 Miikka Lehtonen

Kun Blood Bowl ilmestyi PC:lle kesäkuussa, moni veteraanipeluri hämmästyi: missä Undeadit? Missä Dark Elfit? Puolivaloilla ja rennosti peliään kehittävä Focus kertoi, että kiireen vuoksi pelistä unohtui tällaisia pikkujuttuja, mutta ne lisättäisiin siihen myöhemmin. Nyt lupauksesta täyttyy puolet.

Dark Elfien ja Undeadien puuttuminen pelistä ei suinkaan ollut – tai ole – sen suurin ongelma. Käyttöliittymä on kuin apinoiden suunnittelema, pelistä löytyy yhä sivukaupalla bugeja ja moni suunnitteluratkaisu on kuin suoraan kultaiselta 90-luvulta peräisin. Silti, ainakin Focus tekee jotain pelilleen, sillä hetken hiljaiselon jälkeen Dark Elfit tulevat vihdoin… kohta.

Tänään pelin ostaneille ja muuten vain postituslistoille päätyneille toimitettiin sähköpostia, jossa luvattiin että Dark Elfit lisätään peliin marraskuun alussa julkaistavassa päivityksessä. Heittämisestä, juoksusta ja likaisesta pelistä pitävät Dark Elfit eivät välttämättä ole yhtä suosittu joukkue kuin kivikovat Undeadit, joita jäämme siis yhä odottamaan, mutta askel kohti sitä, mitä meille jo kesäkuussa luvattiin: aitoa Blood Bowl -kokemusta PC:llä. Ja nyt kuvia!

Lisää aiheesta

Blood Bowl (PC)

Blood Bowl – verta pahvikentällä

Lue myös

Fallujahissa taistellaan vielä, pelikehittäjä lupaa

Arvostelu: Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3)

Konsolipelurien huippupäivä: Forza 3, Borderlands ja Ratchet & Clank

Muropaketin uusimmat