Uusimmat

Holyfield kohtaa Listonin ja Hopkinsin

04.11.2009 20:50 Jukka O. Kauppinen

EA:n erinomainen nyrkkeilypeli Fight Night Round 4 laajenee joulukuussa. Sekä PS3:lle että Xbox 360:lle julkaistava ladattava lisäri tuo peliin kolme kuuluisaa nyrkkeilykehien sankaria: Bernard Hopkinsin, Sonny Listonin ja Evender Holyfieldin.

Uusien hahmojen ohella DLC tuo muassaan kaksi uutta pelitilaa. Old School Rulesissa otetaan kehässä mittaa esihistoriallisten nyrkkeilysääntöjen mittaan, kun taas Ring Rivalries -tilassa on mahdollista otella uusiksi nyrkkeilyhistorian kuuluisimpia matseja.

Lisälevy maksaa 800 MS -pistettä / 9,99 dollaria, eurohintaa ei EA maininnut.

Lisätietoja: http://www.eagames.co.uk/game/fight-night-round-4

Lisää aiheesta

Fight Night Round 4 (PS3, 360)

Fight Night –sarjan peleissä on aina ollut tiettyä magiaa, jonka ansiosta ne ovat vedonneet paljon perinteistä nyrkkeily-yleisöä laajempaan pelaajaryhmään. Ei suotta, sillä pelit näyttävät hyvältä ja ovat äärimmäisen viihdyttäviä.

Kun Fight Night –sarja on vihdoin tekemässä oikeaa harppaustaan tämän sukupolven pelilaitteille, paineet ovat melkoiset. Edellisosa sai lähes yleismaailmallista ylistystä, mutta tästä pelästymättä kehitystiimi lähti tekemään suuria uudistuksia. Tuliko parempi, vai olisiko se pyörä sittenkin kannattanut jättää entiselleen?

Lue myös

Arvostelu: Fallout 3 Game of the Year Edition (PC, PS3, Xbox 360)

DSi XL houkuttelee katsojia seuraamaan ja osallistumaan

New Star Soccer -futiksesta 2010-painos

Poets of the Fallin Captain sävelsi Shattered Horizonin musiikit – katso haastis

Muropaketin uusimmat