Uusimmat

Epic Games vakuuttaa: PC on yhä sydämissämme

24.04.2008 11:32 Jukka O. Kauppinen

Epic Gamesin Mark Rein lepyttää vihaisia PC-pelaajia, jotka ehtivät säikähtää Epic Gamesin Unreal-pelien ja –tekniikan siirtyvän puhtaasti konsolimarkkinoille, PC:n hyläten. ”Ei sinne päinkään”, Rein selvittää.

Mark Rein oikoo ohjelmoijaguru Tim Sweeneyn puheista saatua väärinkäsitystä, jonka mukaan Unreal Engine 4 toimisi vain seuraavan sukupolven konsoleilla. Reinin mukaan kommentti tarkoitti vain pelimoottorin konsoliversiota – se ei siis toimi nykykonsoleilla, vaan vasta niillä oikeilla seuraavan sukupolven laitteilla. Siis PS4:llä ja Xbox milläliekään. Ja tietysti PC:llä.

”Tottakai kaikki pelitekniikkamme toimii PC:llä, sillähän se rakennetaan. Ei sitä tarvitse edes erikseen sanoa. Emme ole hylkäämässä PC:tä.”

”Ihmiset tulkitsivat meidän olevan hylkäämässä PC:tä, kun Tim mainitsi että Unreal Engine 4 julkaistaan ensin konsoleille. Mutta ei se ole mitään uutta. Unreal Engine 3:kin tule ensin konsoleille.”

”Joten olkaa rauhassa”, Mark rauhoittelee PC-pelaajakansaa.

Lisää Epic Gamesin näkemyksistä voi lukea Computer & Video Gamesin oheisesta haastattelusta: Interview: UT III 360, UE4 and the future of PC gaming.

Lisää aiheesta

Epicin Unreal Engine 3 päätyi oikeuteen, pelikehittäjät kommentoivat

Mark Rein: ”Epic ei tee PS3-yksinoikeuspeliä”

Lue lisää eDomesta

Alone in the Darkista julkaistaan myös erikoispainos

Arvostelu: Assassin’s Creed Director’s Cut (PC)

Arvostelu: Condemned 2 (PS3, 360)

Aurinko nousi, GTA4 warezina

Osallistu Assassin’s Creed -kilpailuun – palkintona peli, huppari ja figuuri!

Pornotähti himoitsee kovaa GTA-tykkiä

Retrokolikkopelien ääressä: Tetris

Sony bundlaa GTA4:n ja PS3:n

Muropaketin uusimmat