Uusimmat

Ubisoft lupaa korjata Assassin’s Creedin PC-version

24.04.2008 14:06 Tero Lehtiniemi

Kuun alkupuolella pitkän odotuksen jälkeen julkaistu salamurhaajapeli Assassin’s Creedin PC-versio ei ilmestyessään ollut pelkästään iloinen asia. Jo etukäteen kauhua herättäneet konetehovaatimukset ja -suositukset olivat hyvin pitkälle totta, ja tiukoissa tilanteissa hiemankin vanhempi pelimylly oli auttamattomasti polvillaan.

Tilanne on ilmeisesti ymmärretty myös pelistä vastanneella Ubisoftille. Firman edustaja lupasi pelin virallisilla foorumeilla, että ruudunpäivitystä ja muita pelissä kismittäneitä ongelmia korjaava päivitys on tuloillaan. Sillä on kuitenkin hintansa. Ubisoftin edustajan mukaan suurin osa pelin ongelmista johtuu sen DX10.1-tuen toteutuksesta, ja koko tuki tullaan uuden päivityksen myötä ainakin väliaikaisesti poistamaan pelistä. Mistään lopullisesta poistosta ei kuitenkaan ole kysymys, Ubirazz-nimisen edustajan mukaan ominaisuus vain tarvitsee perusteellista muokkausta.

Pessimistisempi voisi sanoa, että julkaiskaa ne pelinne sitten kun ne ovat valmiita. Pelillä on kuitenkin jo varsin paljon tyytyväisiä pelaajia, eikä pelin tarjoama kaunis mutta niin kovin ontto kuvaus muinaisesta Lähi-Idästä ole missään tapauksessa pelikelvoton. Pikemminkin voisi nostaa Ubille hattua, että pelin ongelmiin puututaan vielä tässäkin vaiheessa näin kovalla otteella. Täytyy vain toivoa, että lupaukset pitävät ja kantavat pian konkreettista hedelmää.

Lisää aiheesta

Osallistu Assassin’s Creed -kilpailuun, palkintona peli, huppari ja figuuri!

Assassin’s Creed: Director’s Cut (PC)

Assassin’s Creed (PS3, 360)

Assassin’s Creed nousi yllätyshitiksi

Assassin’s Creed PC:lle maaliskuussa – Director’s Cutissa lisäsisältöä

Demoskene-mestari Jesper Kyd säveltää Assassin’s Creed –pelin musiikit

Hollywood-herkku Kristen Bell tähdittää Assassin’s Creediä

Saivatko Crysisin laitevaatimukset sinut itkemään? Pysy kaukana Assassin’s Creedistä

Salamurhaajien jälkeläiset estivät Assassin’s Creed -kirjojen julkaisun

Lue lisää eDomesta

Condemned 2 (PS3, 360)

Dragon Ball Z: Burst Limit –ennakko (PS3, 360)

God of War: Chains of Olympus (PSP)

Muropaketin uusimmat