Uusimmat

EA julkisti Fight Night Round 4:n – Mike Tyson mukana?

07.05.2008 21:09 Miikka Lehtonen

Hyviä uutisia nyrkkeilypelien ystäville! EA:n mainio Fight Night -pelisarja saa jatkoa, sillä firma julkisti vihdoin kehittävänsä sarjan seuraavaa osaa. Tarjolla on jos jonkinlaisia uudistuksia … ja Mike Tyson?

EA:n tänään julkaiseman tiedotteen mukaan Fight Night Round 4 on työn alla next gen -konsoleille ja pelin julkaisu on tähdätty vuoteen 2009. Yleisesti markkinoiden parhaana nyrkkeilypelinä pidetyn Fight Night Round 3:n ystävät lienevät riemuissaan, sillä uudistukset kuulostavat mukavilta.

Pelimoottori on tiedotteen mukaan pistetty kokonaan uusiksi, jotta se pystyisi paremmin emuloimaan historian kuuluisimpien nyrkkeilijöiden tyylejä. Esimerkkeinä mainitaan Muhammad Ali ja ”nuori Mike Tyson”. Tysonin ottaminen mukaan peliin olisi melko kova tempaus miehen viime vuosien ongelmat huomioiden, mutta toisaalta miehen saavutuksia kehässä ei sovi aliarvioida.

EA:n mukaan pelissä tullaan näkemään myös täydellä fysiikkatuella varustettu lyöntisysteemi, joka osaa mallintaa pikkutarkasti hanskan osuman eri ruumiinosiin eri tehoilla. Näin ollen päin pläsiä löydyn täysosuman ja pienen hipaisun välillä olisi melkoisesti eroa. Kuulemma myös sidontoihin ja todelliseen lähitaisteluun on panostettu. Pelin tuottaja uskalsikin luvata jo nyt jotain huikeaa.

”EA Sportsin Fight Night -pelisarja on aina merkinnyt laatua ja innovaatiota, joka on nostanut urheilupelien yleistä tasoa. Fight Night Round 3 oli todellinen merkkipaalu pelien siirtyessä tämän sukupolven konsoleille. Fight Night Round 4 taas tulee muuttamaan sen tavan, jolla ajattelemme ja mittaamme nyrkkeilypelejä tulevaisuudessa”, kertoi Kevin Wilkinson.

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Fight Night Round 3 (360)

Peter Moore jättää Microsoftin, siirtyy EA Sportsille

Muropaketin uusimmat