Uusimmat

Ilmaisviikonloppu Keski-Maassa

10.05.2008 13:55 Jouni Mäki-Panula

Juuri kun massiivimoninpelisyöveristä irrottautumaan päässyt poloinen on ottamassa kosketusta normaaliin elämään, iskee pahan imperiumi takaisin tarjoamalla ilmaisviikonloppua vanhoille pelaajille. Näin on käynyt myös The Lord of the Rings Onlinen kohdalla.

Codemasters houkuttelee jo kertaalleen The Lord of the Rings Online -tilinsä sulkeneita pelaajia takaisin Keski-Maahan alkavana viikonloppuna aina ensi tiistaihin saakka. Palaaminen on tehty jopa pelottavan helpoksi, sillä mainospuheiden perusteella pelaamisen pääsee aloittamaan yksinkertaisesti kirjautumalla peliin, joskin mittava päivitysrumba lienee edessä pidempään erossa olleilla.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar on laajentunut useaan otteeseen sen jälkeen, kun peli julkaistiin huhtikuussa 2007. Uutta pelattavaa edustavat Book 9: Shores of Evendim, Book 10: The City of the Kings, Book 11: Defenders of Eriador, Book 12: The Ashen Wastes ja Book 13: Doom of the Last-King, jotka kaikki ovat saatavilla myös alkavana viikonloppuna.

Lisätietoja: http://www.lotro-europe.com/news.php?id=6193

Lisää aiheesta

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)

Lord of the Rings Online – Keski-Maan kutsu

LOTRO laajenee ilmaiseksi – taas

Lue lisää eDomesta

Ennakko: Age of Conan: Hyborian Adventures (PC)

Battlefield: Bad Company osa 4: peliäänet haastavat leffaäänet

Nintendo teki lapsistani hirviöitä!

eDomen arvosteluviikko: Age of Conan, Age of Empires III, Imperium Romanum, Space Quest, Spiderwick Chronicles

 

Muropaketin uusimmat