Uusimmat

Arvostelussa AGON-seikkailu ja Bomberman Land Touch! 2

20.05.2008 16:34 Jukka O. Kauppinen

Arvostelukone jyrää ja tuottaa luettavaa mielenkiintoisista peleistä. Tällä kertaa vuorossa ovat PC:n seikkailupeli AGON: The Lost Sword of Toledo sekä DS:n tasohyppelyseikkairäiskintä Bomberman Land Touch! 2.

AGON: The Lost Sword of Toledo (PC)

The Lost Sword of Toledo on neljäs osa Private Moon Studiosin AGON-seikkailupelisarjassa, jossa on seurattu englantilaisen professori Samuel Huntin matkaa hänen etsiessään muinaisia AGON-lautapelejä ympäri maailmaa 1900-luvun alussa.

AGON oli alunperin suunniteltu episodipohjaiseksi sarjaksi Telltale Gamesin Sam & Max –sarjan tapaan, mutta suunnitelmat ovat sittemmin muuttuneet. Toledo on täysihintainen ja itsenäinen peli, joka jatkaa edellisten osien tarinaa. Neljäs osa osoittautuu kuitenkin melkoiseksi kalkkunaksi.

Bomberman Land Touch! 2 (DS)

Lapsuudesta tutut videopelihahmot tuovat monille rakkaita muistoja mieleen. Mikäs siis sen tylympi tapa rahastaa kuin siirtää vanhat sankarit uusille pelikoneille ja vieläpä täysin toisenlaisiin maisemiin? 

Vaan joskus markkinamiesten valinnat saavat ymmälleen. Frogger ja Pac-Man 3d-tasohyppelyjen pääosassa? Lopputuloksen voi arvata.  Tuore vastaava yrittäjä on Bomberman, jota sovitetaan seikkailusankarin osaan. No, yrittänyttä ei laiteta.

Tsekkaa toki myös:

Left 4 Dead -ennakko (PC, 360)

Zombit, nuo ihmiskunnan ikiaikaiset viholliset. Elokuvista ja sarjakuvista tutut kalmot ovat viihtyneet tiheästi myös pelien aiheina, mutta pääasiassa vain survival horror -peleissä. Vaan mitä jos ihmisten ja korpsien välisen taistelun muuttaisi nopeatempoiseksi tiimiräiskinnäksi?

ATV Offroad Fury 4 (PS2)

Hyviä offroad-pelejä ilmestyy markkinoille yhä harvemmin. Niinpä onkin hienoa nähdä, että Sony jatkaa Rainbow Studiosin luomaa offroad-pelisarjaa. Viimeistelystä vastaa kuitenkin sarjan kolmannen osan luonut Climax.

Virtua Fighter 5 (PS3, 360)

Virtua Fighter on yksi niistä pelisarjoista, joiden voimalla Sega jyräsi muinoin. Kun Segan konsolit kuolivat jäi Virtua Fighter kuitenkin henkiin, eikä sarjan viides osa ei juuri poikkea perinteistä.

Muropaketin uusimmat