Uusimmat

Maailman vaikein räiskintäpeli nyt ilmaisena

21.05.2008 18:30 Kalle Lahtinen

Vuonna 2004 julkaistu perinteinen avaruusräiskintäpeli Pteroglider on nyt laskettu vapaaseen levitykseen freeware-lisenssin alaisuudessa. Peli tunnetaan fanipiireissä erityisesti sen uskomattomasta vaikeustasosta.

Codeminion-pelitalon kehittämä Pteroglider on suunnattu dynaamisista ja haastavista räiskintäpeleistä kiinnostuneille.Peli on helppo oppia, mutta tarjoaa haastetta kokeneillekin pelaajille.

Pelin yksi erikoisuus on hiiriohjattava tähtäysjärjestelmä. Siinä missä muissa peleissä räiskintään aluksen nokan suuntaan, ohjataan Pterogliderissa tykkitornia hiiren avulla.

Parhaat pistetulokset on mahdollista lähettää online-ranking-listalle muiden ihmeteltäväksi ja pelin voi ladata kokonaisuudessaan Dodeminionin sivuilta.

Erikoiseksi ja jopa ainutlaatuiseksi pelin tekee se, että kyseessä on yksi maailmanhistorian epäonnistuneimmista peleistä. Kaupallisessa mitassa. Sitä myytiin maailmanlaajuisesti yhteensä 32 kappaletta. Tekijät kun olivat niin uppoutuneita oman pelinsä vääntämiseen, että kaikenlainen testaus ulkopuolisilla unohtui. Pelin vaikeustaso nousikin käsittämättömiin korkeuksiin, eivätkä edes kaikkein hardcoreimmat räiskintäpelaajat osanneet pelata sitä.

Lisätietoja: Pteroglider, Pteroglider Postmortem

Lue lisää eDomesta

250 tunnin rupeama Age of Conanin huipulle

eDomen videokanavalla yli 500 pelivideota

Fable 2 osa 2 – miekkaa, magiaa ja koiranelämää

Rautarintamalta kajahtaa: uusia näytönohjaimia, uusia äänikortteja

Tupla- ja neliydinprosessorit peleissä – onko järkee vai ei?

Voita Wii Fit ja kuntoile itsesi kondikseen

Muropaketin uusimmat