Uusimmat

Armed Assault siirtyy strategiapelisuuntaan

22.05.2008 21:00 Kalle Lahtinen

Operation Flashpointin manttelinperillinen Armed Assault julkaistiin jo vuosi sitten, mutta harmillisen keskeneräisenä. Pelitalo Bohemia Interactive on kuitenkin pyrkinyt korjaamaan aktiivisesti pelin bugeja ja lisäämään luvattuja ominaisuuksia.

Armed Assaultin 1.14 -päivitys on julkaistu ja mielenkiintoisimpana ominaisuutena se sisältää aivan uuden moninpelimuodon nimeltään warfare.

Warfaressa kaksi osapuolta taistelee keskenään 400 neliökilometrisen saaren hallinnasta. Komentajan tehtävänä on rakentaa aitoon naksuttelustrategiatyyliin tehtaita ja puolustuslaitteita siinä missä joukkueisiin jaetut pelaajat tekevät parhaansa kaapatakseen vihollisen tukikohtia komentajan käskyjen mukaisesti.

Uuden pelimuodon lisäksi 1.14 -päivitys sisältää huikean määrän bugikorjauksia, tekee pelistä täysin Vista X64 -yhteensopivan, ehostaa pelin suorituskykyä ja stabiilisuutta sekä parantaa huijauksenestoa, poistaa kopiointisuojauseston, terävöittää tekoälyä ja lentomallinnusta sekä korjaa voice over net -toimintoa.

Lisätietoja: Armed Assault Warfare.

Lisää aiheesta

Armed Assault (PC)

Operation Flashpoint 2 saa upouuden pelienginen

Lue lisää eDomesta

”Musta tiistai” yllätti bottaajat, riemu valtasi Azerothin

Bioshock tulossa sittenkin myös PlayStationille?

Jack Thompsonille ämpärikaupalla tuomioita!

Julkistetaanko Diablo 3 jo lähiaikoina?

Maailman vaikein räiskintäpeli nyt ilmaisena

Voita Wii Fit ja kuntoile itsesi kondikseen

Muropaketin uusimmat