Uusimmat

Testien juhlaa Fable 2:n, Sacred 2:n ja Virtual Consolen parissa

23.05.2008 17:03 Jukka O. Kauppinen

eDomessa on pureuduttu viimeisen kahden viikon aikana poikkeuksellisen perusteellisesti niin muutamiin tuleviin peliteoksiin kuin historiallisiin muinaisjäänteihiin. Microsoftin Fable 2 ja Atarin Sacred2 ovat seikkailumiesten ja -naisten juhlaa, siinä missä retropelurit pääsevät irti Nintendon Virtual Consolen parissa.

Fable 2 osa 2 – miekkaa, magiaa ja koiranelämää

Fable 2 osa 1 – Peter Molyneux jatkaa seikkailupelien uudistamista

eDomen vierailu aurinkoisessa eteläisessä Englannissa jatkuu. Palaamme ajassa ja hengessä pikkuisen taaksepäin Guildfordin teknologiapuiston, jossa majaansa pitää Microsoftin omistama Lionhead-pelistudio ja sen johtohahmo Peter Molyneux.

Molyneux leegioineen työstää parhaillaan Fable 2 -seikkailupeliä, joka ilmestyy viimeistään kuluvan vuoden joulumarkkinoille ja Xbox 360:lle. Luvassa pitäisi olla hyvinkin miellyttävä ja eläväinen fantasiamatka miekan, magian ja vastuullisen virtuaalielämän maailmaan.

Sacred2 Fallen Angel osa 2 – mukana myös moninpelattava yksinpeli

Sacred2 Fallen Angel osa 1 – kuin Diablo mutta 3D:nä

Sacred2-toimintaseikkailun ensikosketus jatkuu. Tutustumme lisää tämän reippaasti Diabloa lainaavan fantasiamatkan sisältöön ja ihmeisiin. Edellisessä osassa ihailimme erityisesti pelin visuaaleja, eikä niistä ole vieläkään päästy täysin eroon. Nyt suurennuslasin alla on kuitenkin enemmän varsinaista sisältöä ja moninpeliä.

Ascaronin työstämä peli ilmestyy PC:lle ja Xbox 360:lle näillä näkymin syyskuussa.

Wiin Virtual Console -ladattavat pelit testissä – onko Nintendo iskenyt retrokultasuoneen?

Nintendon Wii-konsolille avaama Virtual Console –retropelipallu on osoittautunut viehättäväksi ja helpoksi tavaksi uppoutua vanhojen videopelien maailmaan. Virtual Consoleen julkaistaan tasaista tahtia Nintendon NES/SNES/N64-konsoleille, Segan Master Systemille ja MegaDrivelle, PC-Enginelle, Neo Geolle sekä Commodore 64:lle julkaistuja pelejä 80- ja 90-luvulta.

eDome tutustui Virtual Consolen retropeleihin ja tarjoilee kymmenen pelin otannan virtuaalikonsolin pelimaailmasta.

Tsekkaa toki myös:

Battlefield: Bad Company osa 4: peliäänet haastavat leffaäänet

Alone in the Dark – piinapenkissä tuottajaneito Nour Pollon

Lue lisää eDomesta

Kokkaa kesäsi makeaksi

Oikea Airwolf, vain 60 kilotaalaa

Osallistu Ben10-kilpailuun, pelasta galaksi

Wii Fit (Wii)

Voita Wii Fit ja kuntoile itsesi kondikseen