Uusimmat

Essi reippailee kohti Miss Universumia

25.05.2009 20:10 Jukka O. Kauppinen

Miss Suomi 2009 on laiska kuntoilija mutta ei se mitään, Essi on näet astellut EA:n uuden kuntoilupelin mannekiiniksi. Nyt nähdään voidaanko Miss Universumin titteli saavuttaa kuntoilupelillä.

Tulevien kuukausien Essi Pöystin tavoitte on kiinteytyä ja saada ulkonäköön lisää sporttisuutta. Activen puolen tunnin mittaiset harjoitusohjelmat mahtuvat hyvin keikkaelämää viettävän naisen kalenteriin.

”Active on loistava ratkaisu kiireiselle missille. Edustustehtävät vievät minua ympäri Suomea ja aina aikaa kuntoiluun ei tahdo löytyä. Activen avulla voin jumpata missä vain – niin omassa olohuoneessa kuin hotellihuoneessa”, Essi Pöysti kehaisee.

Active on uusi Wii-konsolille kehitetty kuntoiluohjelma, joka sisältää hauskoja ja yksinkertaisia harjoituksia, joita voi tehdä yksin tai yhdessä ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Ohjelma seuraa käyttäjän liikkeitä ruudulla ja antaa reaaliaikaista palautetta. Mukana tulevan vastusnauhan ja reisitaskuvyön ansiosta harjoitukset kohdistuvat sekä ylä- että alavartaloon.

”Ennen en olisi uskonut, että hien saa pintaan tv:n ääressä peliohjain kädessä. Mutta Activen ja Wii-pelikonsolin avulla tämä on kuitenkin mahdollista!”

Essin treeniblogia voi seurata osoitteessa www.easportsactive.fi.

Lue myös

Arvostelu: Battleforge (PC)

Ennakko: Ghostbusters (PS3, 360)

Heavy Rain – uutta tietoa huikeasta pleikkaseikkailusta

Pirate Bay -oikeudenkäynti muuttui hirveäksi sotkuksi

Wolfenstein 3D Xbox Live Arcadeen