Uusimmat

Sony luottaa inFamousiin ja julkaisee kokonaisen konsolipaketin

26.05.2009 14:00 Miikka Lehtonen

Mikäli joku ei vielä kuullut, inFamous on vuoden ja PlayStation 3:n ilahduttavimpia peliuutuuksia. Sähköinen supersankaritarina on hurmannut pelaajat ja arvostelijat ympäri maailmaa ja Sonykin näyttää luottavan pelinsä voimaan. Jos peli kiinnostaa mutta pleikkaria ei löydy, nyt korvat pystyyn.

Amazon.co.uk on vahvistanut monien alan blogien uutisoimat huhut siitä, että Sony olisi julkaisemassa inFamous-pelin ympärille kyhätyn PlayStation 3 -paketin sillä parhaalla tavalla: lisäämällä sen myyntivalikoimiinsa. 279 punnan, eli noin 317 euron hintainen paketti sisältää PlayStation 3:n ja DualShock-ohjaimen ohella myös palkintoja innokkaasti kahmineen pelin.

Sonyn edustajien mukaan pakettia ei ainakaan näillä näkymin olla tuomassa Suomeen, vaan peli ja konsoli on ostettava jatkossakin erikseen – ellei halua tilata bundlea jostain netin lukuisista verkkokaupoista. Menikö inFamous kokonaan sivu suun? Kerrataan nopeasti, millaisesta pelistä on kyse:

Siinä on meinaan fiilistä, kun liukuu puhelinlankaa pitkin kipinät ympärillään säkenöiden kaupungin yli ennen kuin syöksyy staattisen energian kannattelemana läheiselle kujalle, jossa kaupunkia kauhun vallassa pitävät jengiläiset yrittävät pahoinpidellä ohikulkijaa. Pari onnetonta kuolee välittömästi, kun Cole syöksyy 155mm kranaatin tavoin kadun pintaan, lennättäen salamoita ja betonimurua ympärilleen. Ensimmäinen väliaikaisesti eloonjäänyt gangsteri lennätetään paineaallolla taivaalle – jossa hän humoristsena sivuvaikutuksena paistuu sähköpilven sisään – kun taas toiselta paukautetaan pää hartioilta täsmäsalamalla.

Lue toki loputkin eDomen inFamous-arvostelustaja tsekkaa, miksi peli nappasi mukaansa suositus-peukun.

Lisää aiheesta

inFamous (PS3)

Mitä tekisit jos saisit supervoimat?

Sonyn inFamous karkasi kauppoihin

inFamous – kysymyksiä ja vastauksia

Lue myös

Veri ja irtoluut lentävät tuoreissa God of War III -kuvissa

Toivo Final Fantasy XIII:n pikakäännöksestä elää yhä

Wii saa annoksen veristä gladiaattoritoimintaa

Muropaketin uusimmat