Uusimmat

Killzone 2 on kohta entistäkin parempi

28.05.2009 07:10 Miikka Lehtonen

Alkuvuonna ilmestynyt Killzone 2 on yleisen mielipiteen mukaan aika pahuksen hyvä peli. Ei kuitenkaan ongelmaton. Eräs yleisesti purnausta aiheuttanut ominaisuus on pelin persoonallinen ohjaustuntuma. Jotkut tottuivat, toiset eivät. Guerrilla kuuntelee, sillä peli saa kohta asiaan liittyvän päivityksen.

Guerrillan edustajat ovat ilmoittaneet viralliselle PlayStation-blogille Killzone 2:n saavan lähiaikoina versionumeroa 1.27 kantavan päivityksen. Valtaosa sen korjauksista liittyy moninpeliin, jonka tasapainotusta ja yleistä toimivuutta viilaillaan jatkuvasti. Yksi ominaisuuksista lienee kuitenkin universaali ja monien kaipaama, vaikka kontrollit eivät toki kaikkia häirinneetkään. Guerrillan edustajat kutsuvat sitä tarkkuusohjaukseksi.

”Kun tämä vaihtoehto on kytketty päälle, analogitikut ovat paljon herkempiä pienille ohjausliikkeille. Kun sen sammuttaa, kontrollit ovat juuri samat kuin nytkin. Ei tämä ole mikään suunnaton uudistus, joten ohjaimen layout ja ohjauksessa oleva painon tunne pysyvät ennallaan.

Moni Guerrillan omista pelimiehistä on kuitenkin tykästynyt uuteen ohjaustilaan siinä määrin, että tästä eteenpäin se on oletusarvoisesti päällä. Jos sinulla on kuitenkin jo olemassaoleva Killzone 2 -päivitys, joudut kytkemään sen itse päälle. Emmehän haluaisi pakottaa sinua pelaamaan uusilla kontrolleilla.”

Ja kuka vielä väittää, etteivät pelifirmat välitä meistä?

Lisää aiheesta

Killzone 2 (PS3)

Killzone 2 lumoaa jopa xbotit?

Killzone 2 aikoo haastaa jopa Hollywoodin

Killzone 2 -haastattelussa Guerrilla Gamesin kova kaksikko

Lue myös

Ennakko: Overlord II (PC, PS3, 360)

Guitar Heron modernit taskuhitit

Wiikon wanha: Ghostbusters – who you gonna call?!

Muropaketin uusimmat