Uusimmat

Eminem ja Jay-Z heiluvat DJ Herossa ja puhuvat projektista

29.05.2009 09:00 Miikka Lehtonen

Activisionin myöhemmin syksyllä ilmestyvä DJ Hero on herättänyt jo nyt melko ristiriitaisia reaktioita. DJ-peli on toki paperilla kiva idea, mutta ainakin esittelykuvien perusteella pelin ohjain vaikuttaa sangen erikoiselta viritelmältä. Musiikkipuolella menee paremmin, sillä Activision on onnistunut nappaamaan projektiin todellisia nimimiehiä ja tuntuu vieläpä tekevän läheistä yhteistyötä heidän kanssaan.

Pelistä on tykitetty infoa kahdellakin rintamalla. Ensin Activision itse vahvisti, että pelissä tullaan kuulemaan muun muassa seuraavia artisteja:

  • Black Eyed Peas
  • 50 Cent
  • Justice
  • Marvin Gaye
  • Beastie Boys
  • N.E.R.D.

Lisäksi firma tiedotti, että DJ Shadow, DJ Z-Trip ja DJ AM tekevät peliä varten omia miksauksiaan. Nämä uutiset riittivät jo nostamaan hieman ennestään olematonta kiinnostustani, mutta USA Today teki samaan aikaan omaa juttuaan. Heidän tietojensa perusteella sekä Jay-Z että Eminem tulevat olemaan mukana pelissä ja myös mukana peliprojektissa. Jay-Z aloitti hehkutuksen.

”Voisin herätä huomenna uusi biisi mielessäni ja soittaa Activisionille, jonka jälkeen jätkät ryhtyisivät työstämään sitä saman tien.” On tavallaan hyvinkin lupaavaa, että Jay-Z on itse näin läheisesti mukana projektissa, tai ainakin puheväleissä tiimin kanssa. Artistien kuunteleminen on aina tiettyyn pisteeseen asti hyvä juttu. Eminem paljasti pelistä lisää yksityiskohtia.

”DJ Hero tulee sisältämään minun musiikkiani. Tulen lisäksi toimittamaan peliin uutta, ladattavaa sisältöä vuoden loppuun mennessä.”

Jay-Z ja Eminem tuntuvat muutenkin olevan pelin maskotit, sillä USA Today kertoi, että he tulevat olemaan oleellisesti mukana pelin keräilyversiossa. Sen mukana tullaan toimittamaan CD, joka sisältää ”yksinoikeudella” harvinaisia lohkaisuja kummankin artistin uran varrelta.

USA Todayn jutussa on muitankin mielenkiintoisia yksityiskohtia, joten asiasta kiinnostuneiden kannattaa lukaista se.

Linkki: USA Today

Lisää aiheesta

Activision Blizzardilta DJ Hero tänä vuonna

Guitar Heron sisarprojekti DJ Hero löysi tiensä nettiin

Activision musisoi: Guitar Hero 5, Band Hero ja DJ Hero tulossa tänä vuonna

Levyarvostelu: Eminem – Relapse

Lue myös

Taantumat eivät PC-pelaajiin pure

Arvostelu: X-Men Origins: Wolverine (PC, PS3, 360)

Kasvojenkohotusleikkaus WoWin druideille

Muropaketin uusimmat