Uusimmat

E3dome: kuvissa The Beatles: Rock Band ja Tony Hawk: RIDE

04.06.2009 21:55 Jukka O. Kauppinen

Vaihtakaamme välillä astetta kevyemmälle linjalle. Raikukoon laulu, soikoon rokki. Ja näyttäköön Tony Hawk miten homma toimii. Kuvissa The Beatles: Rock Band, Tony Hawk: RIDE ja kaupan päälle Lips: Number One Hits.

The Beatles: Rock Band (Harmonix/MTV Games). The Beatles: Rock Bandissa matkataan tutkimaan legendaarisen brittibändin perintöä ja kehitystä. Peli tarjoaa The Beatles -faneille mahdollisuuden rokata uusilla soittimilla, joiden muotoilussa on mukailtu John Lennonin, Paul McCartneyn ja Ringo Starrin soittimia. Ilmestyy myös PS3:lle ja Wiille, mutta biisivalikoimassa on Xbox 360 -yksinoikeussopimuksia.

Tony Hawk: RIDE (Activision). Tony Hawk: RIDE määrittelee urheilupelit uudelleen tarjoamalla dynaamisen pelikokemuksen, jossa käsien sijasta käytetään innovatiivista skeittilauta-ohjainta. Ohjain käyttää hyväkseen liikkeentunnistusteknologiaa, ja pelaajat ohjaavat toimintaa suorittamalla erilaisia liikkeitä ja eleitä laudalla, joka siirtää ne suoraan peliin. Ilmestyy myös PS3:lle ja Wiille.

Ja muistettakoon toki Xboxin oma karaokepeli, Lips: Number One Hits.

Lisää E3 2009 -messujen tarinoita: E3dome-uutiset

E3-videoita: https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lue myös

Arvostelu: Close Combat: The Longest Day (PC)

Arvostelu: Guitar Hero: Metallica (PS2, PS3, 360, Wii)

E3dome: Hillittömän kaunista valon ja varjon leikkiä uusissa Alan Wake -kuvissa

E3dome: Kuka teki suurimman vaikutuksen? Kerro mielipiteesi!

E3dome: Suomalainen Trials-prätkäpeli seuraavaksi Xbox Liveen