Uusimmat

Väite: Ghostbustersin Xbox-versio vie Pleikkaria miten tahtoo

18.06.2009 10:55 Jukka O. Kauppinen

Jos konesodinta innostaa, niin nyt sitä on tarjolla ja niin maan perusteellisesti. Kesän ja varmasti koko vuoden suurimpiin yllätyksiin lukeutunut Ghostbusters-peli näet julkaistaan jo ensi viikolla. Lens of Truth -saitti on syynännyt pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -versioita rinnakkain ja lataa täysillä: Xbox 360 pyyhkii Pleikkarilla lattiaa.

Vaikka Ghostbusters julkaistaan Euroopassa Pleikkari-yksinoikeutena, Jenkkilässä julkaistaan ensi viikolla yhtaikaa sekä Xbox- että PlayStation-versiot. Niinpä Lens of Truth pystyi tsekkaamaan molempia versioita rinnakkain. Tulos on karuja kommentteja täynnä.

”PlayStation 3:n tekstuurit saivat meidät pudistelemään päitämme epäuskoisina. Pleikkariversion tekstuurit näyttivät hyvä jos puolet yhtä tarkoilta kuin Xboxilla. Jopa dynaamiset varjot näyttivät palikkamaisilta.”

”Tämä on myös blurratuin peli, jonka olemme PS3:lla nähneet.”

”PS3-versiossa ei myöskään ollut kaikkia efektejä.”

”Xbox 360 -versio on ylivoimaisesti parempi.”

Testit on tehty niin sanotuista ”store preview” -versioista, jotka käytännössä vastaavat valmista peliä.

li testissä sitten päätä tai häntää, Ghostbusters on joka tapauksessa häikäisevän hauska ja lystikäs peli myös PlayStation 3:lla. Ainakin maestro Lehtonen lankesi sen pauloihin sydän takoen:

”En peittele, että Ghostbusters on ollut suosikkileffojani ihan pienestä kersasta asti. Odotin suoraan sanoen peliä kauhulla, mutta yllätyin todella positiivisesti: se vangitsee erinomaisesti elokuvan huumorin ja yleisen tunnelman ja on pelaavuudeltaankin vielä mielenkiintoinen ja viihdyttävä tapaus.”

Lue koko juttu täältä:

Lisää aiheesta

Ghostbusters (PS3, 360)

Kerääntykää, lapsukaiset, ympärille ja antakaa kun setä kertoo nuoruudestaan. Kun minä olin vekara, maailman suunnilleen kovimmat jutut olivat He-Man, G.I. Joe, Hulk Hogan ja Haamujengi. Minulle juuri Haamujengi oli ehkä kaikkein läheisin.

Dan Aykroydin ja Harold Ramisin riemastuttava komedia ja sen kelvollinen jatko-osa ovat viihdyttäneet meitä jo pari kymmentä vuotta pelkästään senkin takia, että kovista puheista huolimatta sitä kolmatta osaa ei ikinä nähty. Ennen kuin nyt.

Lue myös

Arvostelu: UFC Undisputed (PS3, 360)

Hauskan pelin tekeminen on yhtä vaikeaa kuin kolmen hittileffan

Kaikkien aikojen pöljimmät peliohjaimet

Naku zombimetsästäjä panee ranttaliksi

Pahimmat paskaduunit mitä kuvitella saattaa