Uusimmat

Motorstorm: Pacific Rift sai tulikuumaa ladattavaa sisältöä

02.07.2009 18:00 Miikka Lehtonen

Mikäli kotimaiset kesähelteet eivät vielä riitä ylikuumentamaan moottoriasi, kenties PlayStationista olisi apua. Mainio Motorstorm: Pacific Rift laajeni tänään kahden DLC-paketin verran ja tunnelma on sen verran kuuma, ettei PlayStation Storeen kannata uskaltautua ilman asbestikintaita.

5,95 euron hintaiset laajennuspaketit, Expansion: Speed ja Expansion: Adrenaline, tarjoavat mukavasti lisäsisältöä hintaansa nähden. Kumpikin sisältää kolme upouutta rataa, jotka on jaoteltu pakettien nimien mukaisesti. Speed tarjoaa nopeaa huristelua, Adrenaline taas hiuksianostattavia hyppyjä ja muuta veikeää.

Paketeista löytyy muutakin sisältöä, sillä kolmen uuden ratansa lisäksi paketeista löytyy kahdeksan remiksausta vanhoista Motorstorm Pacific Rift -radoista. Kyse ei ole mistään pelkästä ratojen kääntelystä tai muusta pikkupuuhastelusta, vaan Evolutionin pojat ovat herättäneet saaren alla piileskelevän tulivuoren. Radat ovat täynnä uusia laavavirtoja ja muita esteitä, jotka ohjaavat liikennettä uusille urille ja tarjoavat aivan uudenlaisia haasteita.

Molemmat paketit ovat ladattavissa PlayStation Networkista tänään.

Lisää aiheesta

MotorStorm: Pacific Rift (PS3)

MotorStorm 2 päivittyy pikapuoliin

Sony luottaa pimujen vetovoimaan

MotorStorm: Pacific Riftiin ilmaista lisäsälää

Lue myös

15 minuuttia aitoa Brütal Legend -videota Tim Schaferin kommenttiraidalla

Arvostelu: Red Faction: Guerrilla (PS3, 360)

Suda51 ja muut japanilaiskehittäjät innoissaan Natalista