Uusimmat

Battlefield 1943 on täällä nopeammin kuin uskoitkaan

03.07.2009 09:30 Miikka Lehtonen

Moni räiskintäpelien ystävä on odotellut jo jonkin aikaa innolla EA:n tulevaa Battlefield 1943:a ja miksipä ei: halpa hinta, klassiset kentät ja tuttu Battlefield-pelattavuus ovat yhdistelmä, jolla voi vietellä monia. Pelin julkaisu on kuitenkin kestänyt, mutta nyt tapahtuu vihdoin: peli julkaistaan ensi viikolla.

Muun muassa mainio Giant Bomb -saitti tiesi kertoa, että EA on vihdoin lyönyt lukkoon Battlefield 1943:n julkaisupäivän. Peli ilmestyy Xboxille ensi viikon keskiviikkona, PlayStationille taas päivää myöhemmin. Xbox Live Marketplacen ja PlayStation Networkin kautta myytävä Battlefield on suoraa jatkoa antiikkiselle PC-pelille. Mukana on neljä klassista kenttää, kolme hahmoluokkaa, jotka on yhdistelty alkuperäisen pelin laajemmasta luokkavalikoimasta, sekä tietenkin tuttua Battlefield-sähellystä ja -räiskintää.

Moni on varmasti kahden vaiheilla pelin suhteen ja epäilee, onko konsoli-Battlefieldistä mihinkään ja kannattaako pelistä näin maksaa 12,99 euroa tai 1200 Microsoft-pistettä. Moisiin kysymyksiin voi löytää vastauksia vaikkapa samaisen Giant Bomb -saitin kattavasta ja pitkästä katsauksesta pelin saloihin.

Lisää aiheesta

DICE haastaa Battlefield 1943 -pelaajat

Battlefield 1943 irtoaa pikkurahalla (päivitetty)

DICE jatkaa sotalinjalla: Battlefield Bad Company 2 ja Battlefield 1943

Lue myös

Arvostelu: Red Faction: Guerrilla (PS3, 360)

Huhupartio: PS3 Slimejä kasataan jo kovaa kyytiä tehtailla

15 minuuttia aitoa Brütal Legend -videota Tim Schaferin kommenttiraidalla