Uusimmat

Call of Juarez: Bound in Bloodin arvostelua päivitetty

12.08.2009 16:44 Jukka O. Kauppinen

Palatkaamme vielä kerran villin lännen jännittäviin maisemiin. Call of Juarez: Bound in Blood on paras länkkäripeli vuosikausiin, eikä vähiten siksi että se on myös vuosikausiin ainut länkkäripeli. Ellei Call of Juarezia lasketa. No, tämä hyvinkin ristiriitaisen vastaanoton saanut räiskintäseikkailu pääsi suurennuslasin alle vielä kolmannenkin kerran, kun myös Juho Anttila ehti muiden seikkailujensa lomassa tarttua Coltiin.

Kuten Juho arvioi,

Pientä ihmetystä herätti sen sijaan hukkaan heitetty avoin pelimaailma. Tarinan aikana hengähdetään kaksi kertaa keräämään rahaa vapaaehtoisia sivutehtäviä tehden. Samalla pelaaja pääsee liikkumaan vapaasti varsin suurikokoisella avoimella alueella.

Kun muu peli on suhteellisen tiukkaa putkea, tuntuu oudolta, että resursseja on käytetty tällaiseen ilman, että ideasta olisi puristettu irti enemmän pelattavaa. Kuusi yksinkertaista sivutehtävää saavat väliosiot tuntumaan lähinnä pelimoottorin potentiaalin esittelemiseksi väsätyltä täytteeltä.

Lue Juhon koko arvio täältä, kolmas mielipide löytyy jutun loppupuolelta:

Muuta luettavaa:

Fight Night Round 4 (PS3, 360)

Kun Fight Night –sarja on vihdoin tekemässä oikeaa harppaustaan tämän sukupolven pelilaitteille, paineet ovat melkoiset. Edellisosa sai lähes yleismaailmallista ylistystä, mutta tästä pelästymättä kehitystiimi lähti tekemään suuria uudistuksia. Tuliko parempi, vai olisiko se pyörä sittenkin kannattanut jättää entiselleen?

Guitar Hero: Greatest Hits (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

Ristiriitaista palautetta keränneen World Tourin jatko-osa luottaa monipuoliseen kappalevalikoimaan, sillä pelimekaniikan osalta merkittävät uudistukset on jätetty loppuvuodeksi lupailtuun sarjan viidenteen osaan.

Star Ocean 4: The Last Hope (360)

The Last Hope on kehittäjien mukaan viimeinen Star Ocean -peli, joten sillä on suhteellisen kovat paineet vastata fanien odotuksiin.

Transformers: Revenge of the Fallen (PS3, 360)

Kun elokuva pistää tykittäen kunnolla reisille, siihen perustuvilla peleillä ei ole edessään kovin kiitollista tehtävää, sillä kukapa haluaisi pelata peliä, jossa ärsyttävät teinit inisevät ongelmistaan ja robottitappelut ovat taka-alalla? Eivät onneksi ainakaan Transformers: Revenge of the Fallenin kehittäjät.

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 4: The Bogey Man (PC, 360)

Golf on vaaraksi yleiselle terveydelle. Se kietoo pauloihinsa ja addiktoi hengeltään vahvimmankin. Lopulta pallon hakkaaminen vetää itse kunkin alas syvimpään viemäriin.

Zack & Wiki: Quest For Barbaros’ Treasure (Wii)

Seikkailupelit ovat kokeneen viimeisimpien vuosien aikana pienoisen ylösnousemuksen. Zack & Wiki on näiden uusien tulokkaiden tuorein nimi ja vieläpä yllättävältä suunnalta, kaukaisesta Japanista.

Muropaketin uusimmat