Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet viikolla 34/2020: Odotettu kauhusarja alkaa, This is England -minisarjat, lisää animaatioita aikuisille…

17.08.2020 07:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa alkaa H.P. Lovecraftin tuotannon inspiroima kauhusarja Lovecraft Country. Tulossa on myös muun muassa Shane Meadowsin samannimiseen elokuvaan pohjautuva minisarjojen setti sekä lisää aikuisten animaatiota.

Viikon 34 uutuudet HBO Nordicilla:

Lovecraft Country, kausi 1 – 17. elokuuta alkaen
Misha Greenin, Jordan Peelen ja J.J. Abramsin tuottama kauhudraama perustuu Matt Ruffin romaaniin. Sarja seuraa Atticus Freemania (Jonathan Majors), joka lähtee ystävänsä Letitian (Jurnee Smollett-Bell) ja setänsä Georgen (Courtney B. Vance) kanssa ajomatkalle läpi 1950-luvun rotusyrjintää tihkuvan Amerikan löytääkseen kadonneen isänsä. Tästä alkaa selviytymistaistelu, jonka varrella matkalaiset kamppailevat selvitäkseen sekä valkoihoisen Amerikan rasistisista kauhuista että karmivista hirviöistä, jotka olisi voitu repäistä suoraan kauhukirjailija H.P. Lovecraftin pokkarien sivuilta.

LUE MYÖS: Arvostelu: HBO Nordicin Lovecraft Country on komea kauhusarja, jossa on jopa liikaa omaperäisiä ideoita

Frayed, kausi 1 – 19. elokuuta
Lontoo, 1988. Simone Burbeckin (Sarah Kendall) elämä vaikuttaa täydelliseltä: hän asuu kartanossa aviomiehensä ja lastensa kanssa, ja arkeen kuuluvat kallis remontti, illalliskutsut sekä koulun varainkeruutapahtumat. On vain yksi ongelma: kaikki tämä on valetta. Kun Simonen mies menehtyy sydänkohtaukseen prostituoidun kanssa vehdatessaan, hänen taloutensa todellinen tila paljastuu. Äkkiä Simone on rahaton, koditon ja hyljeksitty. Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata lapsuudenkotiinsa Australian Newcastleen, elämään, jonka hän jätti taakseen yli 20 vuotta sitten.

This Is England ‘86, minisarja – 20. elokuuta
Brittiläinen minidraamasarja on vuonna 2006 ensi-iltansa saaneen This Is England -elokuvan spin-off. Elokuvan tapahtumista on kulunut kolme vuotta, ja mod-alakulttuuri kokee uutta kukoistuskautta. Vuoden 1986 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä. Shaun (Thomas Turgoose) saa päättökokeensa tehtyä ja tajuaa, ettei ole enää lapsi. Tuttu porukka seikkailee 80-luvun puolivälin Englannissa etsien hauskuutta, työtä sekä jotain, mikä voisi muistuttaa tulevaisuutta.

This Is England ‘88, minisarja – 20. elokuuta
Shane Meadowsin ja Jack Thornen käsikirjoittama brittiläinen minidraamasarja on This Is England -elokuvan spin-off. On joulukuu vuonna 1988. Sielunkumppanit Woody (Joseph Gilgun) ja Lol (Vicky McClure) ovat ajautuneet erilleen toisistaan ja kaveriporukastaan. Yrittäessään ymmärtää, mitä aikuiseksi kasvaminen tarkoittaa, Shaun (Thomas Turgoose) aloittaa opinnot, mutta asiat saavat pian ikävän käänteen.

This Is England ‘90, minisarja – 20. elokuuta
Shane Meadowsin ja Jack Thornen luoma draamasarja jatkaa BAFTA-palkittujen, This Is England -elokuvaan perustuvien minisarjojen ketjua. Tällä kertaa on vuosi 1990, ja teknobilekulttuuri on juuri rantautunut Englantiin. The Stone Rosesin sävelet vaanivat Shaunia (Thomas Turgoose) ystävineen: Woody (Joseph Gilgun) ja Lol (Vicky McClure) leikkivät tyytyväisenä kotia, mutta tuleva vuosi tulee muuttamaan jokaisen elämän.

Yolo: Crystal Fantasy, kausi 1 – 21. elokuuta
Aikuisten animaatiosarja seuraa kahta australialaista bilehilettä, Sarahia ja Rachelia, jotka etsivät hauskuutta, uusia kokemuksia, positiivisia fiiliksiä sekä toiveikkaita horoskooppeja Wollongongin kummallisessa kaupungissa. Sarah haikailee rakkauden perään, kun taas Rachel kaipaa kaaosta, mikä usein saattaa tytöt törmäyskurssille outojen australialaisten, puskissa asuvien otusten ja omalaatuisten nomadien kanssa. Animaatiokomedioistaan tunnetun Michael Cusackin luoma sarja on Cusackin ja Mike Cowapin tuottama.

Uudet kirjastoelokuvat:

This Is England – 20. elokuuta
Miss Bala – 23. elokuuta

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat