Uusimmat

Avaruusstrategia Sins of a Solar Empire nousi hitiksi

06.09.2008 16:50 Jukka O. Kauppinen

Muistatteko muutaman päivän takaisen uutisemme pelaajien perustuslaista? Lukaiskaapa se uudelleen ja tsekatkaa myös tämä n uutisen lopusta löytyviä linkkejä Stardock-pelitalon toimintamenetelmistä. Stardock ja sen pomo Brad Wardell näet todistivat jälleen kerran, että myös todellisella niche-tuotteella voi yltää hienoihin myyntilukemiin. Ilman kopiosuojauksia. Ilman kuluttajan oikeuksien polkemista.

Stardockin tuorein peli ylitti näet juuri 500 000 myydyn kappaleen rajan, kun sekä perinteinen kauppamyynti että digikauppojen myynnit lasketaan yhteen.

Raskaan sarjan avaruusstrategioita ei yleensä nähdä hittipeleinä, mutta alle miljoonan taalan kustannuksilla kehitettyä Sins of a Solar Empireä on myyty jo yli 400 000 kappaletta bokseina ja 100 000 diginä.

Brad Wardell pitää yhtenä hyvän myynnin salaisuutena asiakkaiden huomioimista. Kaikilla ei ole huippuluokan pelikonetta, joten ”pitämällä laitevaatimukset vaatimattomina kasvatat huimasti niiden pelaajien määrää, jotka voivat ylipäätään pelata peliäsi. Menetät ehkä jonkin verran super-mega-efektejä – mutta saat laajemman yleisön.”

Stardock on kerännyt mainetta myös pelien kopiosuojausten, nettiaktivointien ja muiden kuluttajien kiusojen vastustajana.

Lisätietoja: Sins of a Solar Empire

Lisää aiheesta

Pelaajien perustuslaki määrittelee pelaajien oikeudet

Pelintekijä: hitot piraateista

Stardockin Impulse haastaa Steamin

Valmistaudu valtaamaan galaksi

Lue myös

Arvostelu: Infinite Undiscovery (360)

Fallout 3 – haastattelussa Bethesdan Pete Hines

Final Fantasy XIII:n demosta maksullinen?

 

Muropaketin uusimmat