Uusimmat

Riittääkö 20 G:n kiihtyvyys Verbatimin pelihiirelle?

08.09.2008 21:15 Jukka O. Kauppinen

Verbatim tuo markkinoille kaksi uutta pelaamiseen tarkoitettua pelihiirtä. Rapier-hiirissä on 3200 dpi:n herkkyys, säädettävä paino ja 20 G:n kiihtyvyys. Sen päälle Verbatimin Rapier Precision ­pelimatto, niin pelinautinto on kuulemma katossa.

Verbatim kehuu Rapier V1- ja Rapier V2 ­pelihiiriään markkinoiden nopeimmiksi, kiitos 3200 dpi:n tarkkuuden ja 20 G:n kiihtyvyydenkeston.  V2-hiiressä on seitsemän ja V1-hiiressä viisi painoa.

Mukana tuleva ohjelmisto mahdollistaa pelikohtaisten asetusten tallentamisen. Kolmea makroasetusta voi käyttää esimerkiksi jatkuvaan tulitukseen. Pelihiiret saavat virtansa USB-väylästä. V1-hiiressä on kullattu USB-liitin.

”Tietokonepelit kehittyvät koko ajan todenmukaisemmiksi ja vaativammiksi. Laadukkailla, huipputeknisillä hiirillämme pelaaminen on helppoa ja miellyttävää”, sanoo Verbatim EUMEA HDD:n tuote- ja kehityspäällikkö Kai Miroschnik.

”Pelihiirten ominaisuuksista saa kaiken irti käyttämällä 0,5 mm:n paksuista Verbatimin Rapier Precision ­pelimattoa. Pelimaton erityisen pinnan ansiosta hiirtä on helpompi hallita, ja maton liukumaton pohja pitää sen napakasti kiinni alustassaan.”  

Verbatim ei kertonut hiirtensä hintoja mutta ne ovat kuulemma jo kaupoissa.

Lisätietoja: Rapier V1Rapier V2

Lue myös

eDomen arvosteluviikko: Dragon Ball Z, Infinite Undiscovery, Too Human, Narnia, Strong Bad

EVE Online Finncon 2008:ssa: fiktion osuus pelimaailmassa

Konsolisodat loppuivat tähän: yksi konsoli über alles

PhysX-fysiikkalaskenta: totta vai tarua?

Razerilta Megalodon-luksuspelikuulokkeet

Muropaketin uusimmat