Uusimmat

X-Fi-äänet läppäreihin

17.09.2008 16:00 Jukka O. Kauppinen

Creative Labs julkaisee kannettaville tietokoneille Sound Blaster X-Fi Notebook -äänikortin, joka muuntaa läppärit Xtreme Fidelity -ääniteknologiaa hyödyntäviksi äänijärjestelmiksi. Erillisillä langattomilla vastaanottimilla ja stereokaiuttimilla läppärin äänet kaikuvat langattomasti koko kämpässä.

Sound Blaster X-Fi Notebook on ExpressCard-korttipaikkaan sopiva äänikortti, joka hyödyntää Creativen X-Fi-ääniteknologiaa. Sen ansiosta myös kannettavaan tietokoneeseen saadaan monikanava- ja tilaäänet peleihin, elokuviin sekä musiikkiin.

Sound Blaster X-Fi Notebook tukee myös Creative EAX Advanced HD 4.0 -tilaefektejä ja OpenAL-äänistandardia.

Erikseen hankittava Creative Wireless Receiver mahdollistaa kannettavan tietokoneen äänentoiston siirtämisen langattomasti stereokaiuttimiin tai kuulokkeisiin. Pienikokoisen ja yksinkertaisen vastaanottimen voi sijoittaa jopa 30 metrin päähän kannettavasta. Vastaanottimia voi olla useita, jolloin läppärin musiikkia voi kuunnella asunnon missä tahansa – tai kaikissa – huoneessa. Vastaanottimessa on 3,5 mm:n stereo- ja RCA-liittimet. Sen mukana toimitetaan langaton kauko-ohjain.

Creative Sound Blaster X-Fi Notebook ja Creative Wireless Receiver tulevat myyntiin syyskuussa 2008 79/89 euron suositushintaan.

Lisätietoja: Creative

Lue myös

Arvostelu: NHL 09 (PS3, 360)

Creative ymppää X-Fi-äänitekniikan pelikuulokkeisiin

Kiinnittäkää gravitaatiovyöt, WipEout HD saapuu

LG T80 – digitv, taskutelevisio ja mp3-soitin

Popcorn Hour A-100 – kätevä ja äänetön mediasoitin