Uusimmat

Max ja Lara taidevarkaiden jäljillä

18.09.2008 13:29 Jukka O. Kauppinen

Saksalaisen dtp entertainmentin työstämä mysteerijännäri Memento Mori on lupaavan näköinen uusi seikkailupeli, jossa etsivä ja vastentahtoinen taideryöväri jahtaavat kadonneita taideaarteita. Epätodennäköinen yhdistelmäkö? No, hullumpaakin on nähty.

Sankaritar Larisa “Lara“ Ivanova Svetlova on etsivä, joka nappasi taitavan taidevarkaan Maxin – mutta sitten esti tätä joutumasta telkien taa. Maxista kun on hyötyä taidevarkaiden jahdissa. Sitten Pietarista katosi suunnattoman arvokas maalaus, jota pari lähtee etsimään.

Seikkailussa ohjataan molempia hahmoja ja matkan aikana he törmäävät johonkin outoon. Ei vähiten näin suomalaisen pelimiehen silmin, sillä Ikuinen nukkuja -niminen salaliitto (kyllä, suomenkielinen kansainvälinen organisaatio) on jahdannut maailman taideaarteita jo satojen vuosien ajan. Mistä ihmeestä onkaan kyse?

The ancient order of “Ikuinen nukkuja” – näin peliä kuvaillaan. Aika erikoista.

Peli ilmestyy PC:lle syksyn tai alkutalven aikana. dtp:ltä on tulossa myös toinen ison luokan seikkailupeli Gray Matter, joten saksalaisfirmasta näyttäisi muovautuvan merkittävä uusi tekijä seikkailupelisektorille.

Lisätietoja: Memento Mori

Lisää aiheesta

Gabriel Knightien tekijältä uusi seikkailu: Gray Matter

Lue myös

Arvostelu: NHL 09 (PS3, 360)

Katso roskaleffaguru Uwe Bollin tulevan pelin traileri

LG T80 – digitv, taskutelevisio ja mp3-soitin

Peliennakkoja Playgroundissa: Sonic Unleashed, Bionic Commando, Street Fighter 4

Uusi verkkopalvelu PlayStation 3:lle: uutiset ja sää