Uusimmat

Teiniblondi ja autiosaari

18.09.2008 15:15 Jukka O. Kauppinen

Kylläpäs tänään ollaan kovin seikkailullisella tuulella. Uutisia on nähty Sam & Maxista ja ihka uudesta Memento Mori -seikkailusta. Seuraavaksi ihmetellään 17-vuotiaan blondin seikkailuja autiosaarella.

So Blonde kertoo söpön 17-vuotiaan blondin kummallisista seikkailuista, kun yltäkylläistä ja hemmoteltua elämää elänyt neitokainen päätyykin luksusristeilyltä yksinäiselle autiosaarelle. Paitsi että homma meni aika huolella pieleen – saari ei olekaan autio ja kaiken lisäksi blondimme on pamahtanut ajassa taaksepäin.

Karibia. Meri. Purjelaivojoa. Yarrrr! Piraatteja! Ja vaatteita. Kauniita vaatteita. Miten käy kun 2000-luvun hemmoteltu kakara törmää karvaisiin merirosvoihin ja pistää nämä pyörälle päästään?

So Blondea kuvaillaan hauskaksi perinteiseksi point’n’click-seikkailuksi, jonka mittaan pelaaja kohtaa monia oudonhassuja otuksia ja haasteita. Ja tukan on oltava hyvin, koko ajan.

Eidos julkaisee seikkailun syyskuun lopussa PC:lle. Seikkailu saapuu myös Wiille ja DS:lle, mutta niiden julkaisusta ei ole vielä tietoa.

Lisätietoja: http://www.soblonde-game.de/

Lue myös

Max ja Lara taidevarkaiden jäljillä

Peliennakkoja Playgroundissa: Sonic Unleashed, Bionic Commando, Street Fighter 4

Tältä näyttää Wiin Sam & Max

Uusi verkkopalvelu PlayStation 3:lle: uutiset ja sää

Xboxille musiikki- ja visailupelejä