Uusimmat

Good Old Games myy vanhoja kunnon pelejä edullisesti

29.09.2008 13:25 Jukka O. Kauppinen

Olemme seuranneet mielenkiinnolla astetta erikoisemman pelien nettikaupan alkutaivalta ja täytyy sanoa, että pahuksen hyvältä näyttää. Good Old Games -nettikauppa näet myy vain ja ainoastaan useamman vuoden takaisia retropelejä, joita voi olla vaikea löytää pelikauppojen hyllyiltä. Mikä vielä parempaa, pelejä on päivitetty niin, että ne toimivat myös uudemmilla Windowseilla. Ja mikä parasta: hinnat eivät päätä huimaa.

Muutama lähipiirin tuttava on käyttänyt kaupan tarjoamaa early access -mahdollisuutta ja tehnyt koemielessä ostoksia. Tulokset ovat olleet suoranaista mielihyvää aiheuttavia. Pelit ovat latautuneet nätisti ja toimineet ongelmitta. 5,99-9,99 dollarin hinta per peli ei aiheuta henkilökohtaisia konkursseja eikä niissä ole ilkeitä DRM-kopiosuojauksiakaan.

Näyttääkin siltä että tässä on lopultakin sellainen pelien nettikauppa, josta on vaikea löytää mitään valittamisen aihetta.

Vaikka nettikauppa ei olekaan vielä virallisesti avoin, niin testikäyttäjät voivat tehdä ostoksia. Testikäyttäjäksi kirjaudutaan täyttämällä sähköpostiosoite Early access -laatikon kenttään, jolloin ohjeet saapuvat sähköpostitse.

Lisätietoja: Good Old Games.

Lue myös

Artikkeliyhteenveto: Commodoren flopit, LG T80, EVE Online ja tukku peliennakoita

Arvostelu: Mercenaries 2 (PS3, 360)

Resistance 2 – hyvältä näyttää ja vain komistuu

Sinusta seuraava Amerikan huippumalli?

Xbox 360:n megapäivitys marraskuussa?