Uusimmat

Samsungilta viidennes generointi Blu- Rausku pelaaja

06.10.2008 17:37 Jukka O. Kauppinen

Nauttikaamme hienoisen humoristisempana välipalana hitusen internetin tarjoamista hauskoista välähdyksistä rakkaaseen äidinkieleemme. Mitä yhdys-sanoista, Lappeen Rannoista tai, pilkku, virheistä, kun meillä on tarjolla myös automaattisia käännösohjelmia. Legendaarisen kiinalaisen lämmikön kaveriksi nousee Toysgadget.com-nettikauppa, josta ostaminen on tehty harvinaisen helpoksi ja selkeäksi. Myös koomiseksi.

Mitä jos haluaisit vaikkapa uuden Samsungin Blu-ray-soittimen? Helppoa, täältä sitä saa!

Samsung’s pakkomielle ajaksi hento hedelmä has avartaa jotta sen veres asettaa riviin -lta Blu- Rausku pelaaja kanssa. BD-P2500 paljastaa aikaa IFA kestää työviikko ahtaa arpa -lta kiitettävä erikoisartikkeli kotona hento majoittava. pelaaja erikoisartikkeli LOCAL AREA NETWORK paapuuri ajaksi helppo firmware saattaa ajan tasalle, USB paapuuri koska kummuta koska kelpo 1GB -lta jäsentenvälinen muisti.

Ajaksi Blu- Rausku interaktiivinen, se on BD Suorana lähetyksenä ja Bonus Katsella valmis ja jälkisäädös hankkia Hollywood Avu Televisio (HQV) kolhaista onboard ajaksi erinomainen elokuva avu. kuuluva etu- asu apu -lta Dolby, DTS-HD HR ja 7.1 kanavoida apu. Huolimatta olemassaolo jalo model after erikoisartikkeli, pelaaja on arvata jotta olla aggressiivinen hinta aikaa liepeillä 500$.

http://www.toysgadget.com/samsung-blu-ray-players-enter-fifth-generation/news/fi/

Myös ihan aidot kotimaiset tuotteet ovat hyvin edustettuna. Esimerkiksi Nokialta löytyy todella mainio puhelin: Nokia goes kokematon avulla puinen aine soittaa puhelimella.

Kyllä näin mahtava tuoteteksti saa heti etsimään Tilaa-nappia:

Nyt kuluva Nokia eco- ystävällinen idea kopeilla puinen aine kokoonpantu polveutua sustainable hirret. aikoa erikoisartikkeli by 8-megapixel kamera, bluetooth, puhuja ja Symbioosi S60 Käyttävä Elimistö.

Ja entäpä tämä lysti koiralle puettava Katamari Damacy -vaate?

Kohtuullinen koska sinun’ by mielenvikainen televisio rampa olla ylen mieltynyt, does se alhainen sinun lemmikki kaivata jotta olla aihe jotta sinun pakkomielle? Tokko nyt kuluva Katamari Kolhia koira puku on jokin ilmaus, olla vastuussa jotta että asia raivo olla “ jaa-ääni”.

Lisää iloisia aparaatteja: http://www.toysgadget.com/

Huomaa että jokaisen uutisen kohdalla on vasemmalla kasa lippuja. Klikkaa Suomen lippua ja saat hetkessä upean käännöksen.

Lue myös

eDome suosittelee, eDome välttelee: uutta arvosteluissa

eDomen arvosteluviikko: Facebreaker, Space Invaders, Syphon Filter, Witcher Enhanced, Warhammer Online

Paluu menneeseen – muinaisia tietokonelehtiä skannattuna

Suomipelin pornoilu hämmästytti japanilaisia

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 5)