Uusimmat

Warhammer Onlinella 750 000 pelaajaa

14.10.2008 21:15 Jouni Mäki-Panula

Mythic Entertainmentin mukaan Warhammer Online: Age of Reckoning -massiiviroolipeliin on toistaiseksi rekisteröitynyt 750 000 pelaajaa. Warhammer Onlinen pelaajamäärä on jatkanut kasvu-uralla, sillä ensimmäisen myyntiviikon päätteeksi rekisteröityneitä pelaajia oli 500 000. Peli julkaistiin 18. syyskuuta.

Mythicin pomo Mark Jacobs uskoo lopullisen tilaajakannan muodostuvan suuremmaksi kuin EverQuestilla oli parhaimmillaan, mutta pienemmäksi kuin World of Warcraftilla on tällä hetkellä. Käytännössä siis 550 000:n ja 11 miljoonan välille. Ihan kiva skaala.

Asiantuntijat puolestaan uskovat Warhammer Onlinen tilaajakannan tasoittuvan 250 000:n ja 300 000:n välille. Pelin arvellaan pysyvän tuottavana 250 000:llakin pelaajalla.

Vielä toistaiseksi kaikilla Warhammer Onlinen pelaajilla on käynnissä pelin mukana saapuva ilmaiskuukausi. Varsinainen tilaajakanta alkaa hahmottua vasta lokakuun lopulla, kun myyntipakettien peliajat alkavat loppua. Lisäksi myöhemmin ilmestyvä World of Warcraftin laajennus tulee taatusti aiheuttamaan vipinää pelaajakansain virtuaalikoivissa. Muutkaan pelitalot eivät ole tyytyneet istumaan aloillaan, vaan esimerkiksi verkkopelijätti NCsoft on pysynyt mukana kilpailussa Guild Warsilla ja uusimmalla fantasiaseikkailullaan Aion – Tower of Eternity.

Lähde: Mythic: 750K Sign Up for Warhammer Online.

Lisää aiheesta

Pelaa Warhammer Onlinea Xboxin padilla

Warhammer 40,000 Online on massiiviroolipeli!

Warhammer Online ja Force Unleashed valtasivat Euroopan

Warhammer Online nopeimmin startannut uusi morppi

Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

Lue myös

Aarteita pelihistorian hämäristä 9: Steel Battalion

Onko WoWin pelaaja potentiaalinen terroristi tai turvallisuusuhka?

Pelimiljoonat tekivät Richardista astronautin

Verbatim SmartDisk – data kulkee mukana USB-levyasemalla

Muropaketin uusimmat