Uusimmat

Alan Wake – katso upouusi traileri ja kuvat!

21.10.2008 21:01 Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Remedy Entertainment –pelitalon pitkään ja huolella työstämästä kauhuisasta toimintaseikkailusta Alan Wakesta putkahti maailmalle uusi traileri, jota on tähän mennessä näytetty yksinomaan Max Payne –elokuvan näytösten yhteydessä. Nyt se on kuitenkin koko nettikansan ihailtavissa, sillä Remedy nosti teatterin verhot trailerin edestä!

Ei siis muuta kuin: katso video! Ja kuvat!

Traileri näkyy laadukkaampana kun klikkaat itsesi YouTubeen ja sinulla on asetuksissa päällä higher quality video.

Kuten aiemmassa artikkelissamme (16.2.2006) kerroimme…

Remedy näyttäisi nyt kulkevan enemmän seikkailu- kuin toimintapelin suuntaan, sillä uutukaista voi kuvailla Grand Theft Auton, Silent Hillin ja Twin Peaksin risteytykseksi. Alan Wakea pelataan kolmannesta persoonasta.

Wake on kirjailija, jonka ongelmat alkavat kihlatun muusan kadotessa. Silloin Wake lakkaa näkemästä painajaisia, joihin hänen menestyskirjansa pohjautuivat. Wake lähtee rentoutumaan Pride Fallsin pikkukaupunkiin, mutta siellä vasta käykin huonosti. Alan makaa kihlattuaan muistuttavan naisen kanssa, alkaa jälleen nähdä painajaisia ja ryhtyy jälleen kirjoittamaan. Ongelmaksi nousee se, että kauhuvisiot alkavat käydä toteen.

Remedy on kehittänyt peliä varten uskomatonta tekniikkaa, jolla Pride Fallsin kaupunki herätetään henkiin. Valaistus on täysin dynaaminen, ja päivän ja yön kiertokulku oli varjoineen kaikkineen mahtava. Pimeys on Wakelle uhka, sillä pimeydessä mystiset hahmot uhkaavat kirjailijan henkeä, joten on ensisijaisen tärkeää löytää valonlähteitä ja pysyä niiden lähellä.

Klikkaamalla suuri kuva.

 

Klikkaamalla suuri kuva.

 

Klikkaamalla suuri kuva.

Klikkaamalla suuri kuva.

Klikkaamalla suuri kuva.

Klikkaamalla suuri kuva.

Peli ilmestyy PC:lle ja Xbox 360:lle… Sitten kun se on valmis.

Voit ladata trailerin myös 720p- ja 1080p-tarkkuudella Alan Waken videosivulta.

Lisätietoja: http://www.alanwake.com

Lisää aiheesta

Alan Wake – pimeyden uhka

Suomalainen Remedy-pelitalo työstää kaikessa hiljaisuudessa tulevaa Alan Wake -toimintaseikkailuaan. Pelistä ei ole tähän mennessä nähty julkisuudessa paljoakaan. Viime vuoden E3-messuilla Remedy demosi noin kymmenen minuutin mittaisella demollaan uutta grafiikkateknologiaansa, mutta siinä samalla demo oli myös myös vakuuttava osoitus Alan Waken potentiaalista.

Alan Wake – Remedyn seuraava peli esiteltiin

Remedy esitteli E3-messuilla ensimmäistä – ja toistaiseksi viimeistä kertaa – tulevaa toimintapeliään Alan Wake. Kyseessä on suomalaisen Max Payne -peleillä maineeseen nousseen pelitalon pitkään kaikessa hiljaisuudessa valmistelema peliprojekti, jolla firma palaa peliskenen parrasvaloihin ryminällä.

Alan Wake elää yhä

”Uskomme olevamme teille pienen päivityksen velkaa, sekä hiljaisuutemme johdosta myös anteeksipyynnön. Tämä on kaikki osa psykologista trilleriämme. Onko tämä totta vai kuvitteletteko vain?” Näin aloitti viestinsä Remedyn toimistopäällikkö Mika Reini, joka kulkee virallisella keskustelupalstalla MikaRMD:n nimellä.

”Vakavasti puhuen olemme yhä hengissä ja työskentelemme ahkerasti saadaksemme Alan Waken nautittavaksenne. Olemme toki olleet kehitysvaiheessa jo pitkään ja mikäli kaikki olisi mennyt ongelmitta, peli olisi luultavasti jo käsissänne. Täysin uuden pelin kehittäminen on kuitenkin vaikeaa ja joskus eteenpäin vievän reitin löytäminen vaatii pientä koukkausta.”

Sukella Alan Waken uumeniin – traileri leffateattereihin, juttua pelaajacastissa

Suomalaisen Remedyn työstämä Alan Wake -thrilleri ei ole kadonnut minnekään, vaikka pelistä ei olekaan kuultu aivan äskettäin. Huoli pois, nyt uutta tietoa ja uutta katsottavaa on luvassa!

Remedy aloitti tulevan pelinsä vyörytyksen

Suomalaisten pelitalojen veturi Remedy Entertainment julkaisi nimen ja verkkosivut tulevasta toimintapelistään. Firman uutuus on nimeltään Alan Wake ja odotus sen kun vain tiivistyy, kun pelaajat näkevät ensimmäiset vilaukset Remedyn armottoman upeasta teknologiasta.

Lue myös

Arvostelu: Hellboy: The Science of Evil (PS3, 360)

Max Payne maistuu briteille GTA IV:tä paremmin – mutta Sonic kaikkein parhaiten

Mila Kunis – maagia kerrakseen

Talvisota on taas muodissa

Muropaketin uusimmat