Uusimmat

Näytä David Hasselhoffille mitä todellinen kipu on

23.10.2008 10:28 Miikka Lehtonen

David Hasselhoff. Siinäpä vasta nimi menneisyydestä. Ritari Ässänä itsensä suuren yleisön tietoisuuteen pökkelöinyt mies on vuosien varrella vajonnut melkoisiin syvyyksiin, eikä hänen tuotannostaan taida nykyään nauttia kukaan, paitsi tietenkin ironisesti. Nyt onkin oiva paikka näyttää äijälle, mistä kana pissii.

David Hassehoff on nimittäin tuorein lisäys Sonyn Pain-peliin, jonka tarkoituksena on aiheuttaa uhrilleen mahdollisimman paljon tuskaa jättiritsan avulla. Ei suinkaan ampumalla tätä jalkojen väliin, vaan ampumalla tällä esimerkiksi kaasusäiliöitä tai autoja. Luut rutisevat, pisteet karttuvat ja valistuneemmat pelaajat ihmettelevät, miten häpeämätön Porrasturvat-ripoff peli voikaan olla.

Oli miten oli, mies itse oli projektissa täysillä mukana. ”Hasselhoffin satuttaminen ja kiusaus tuntuivat minusta hysteerisen hauskoilta ideoilta, enkä tiedä miksi. Ehkä sen takia, että kasvoin katsoen Three Stooges -komediaryhmää ja itsensä satuttaminen tuntui minusta hauskalta idealta.”

Hasselhoff tarjoillaan kahdessa variantissa, hienostuneessa iltapuvussa, sekä Ritari Ässä -henkisessä nahkatakissa. Tiesitkö, että David Hasselhoff on väittänyt vakavalla naamalla ansaitsevansa osan Saksojen yhdistämisen kunniasta? Mies perustelee tätä väitettä sillä, että hänen Saksassa hitiksi noussut biisinsä opetti sorretuille sakemanneille, mitä vapaus on. Samalla teemalla mies on levyttänyt Pain-peliä varten oman cover-versionsa Culture Clubin legendaarisesta ”Do You Really Want to Hurt Me” -juustotuksesta.

”Kun Sony sanoi, että heillä oli oikeudet biisiin, olin täysillä mukana”, Hasselhoff kertoo.

Lisää aiheesta

Porrasturvat 2 – taas turvallaan

Porrasturvat extreme: Toribash lupaa ”täydellistä väkivaltaa”

Assemblyn pelikehityskisassa kaadutaan kiukaalle ja koetaan takaumia

Lue myös

Vanhan ajan E3 palaa

Poika karkasi kotoa, vanhemmat syyttävät videopelejä

Muropaketin uusimmat