Uusimmat

Fallout 3 ei saavu Intiaan

23.10.2008 17:16 Miikka Lehtonen

Intian Microsoft on peruuttanut Fallout 3:n julkaisemisen maassa. Peruutus on saanut useat tahot pyörittelemään yllättyneenä päitään, sillä mitään loogista syytä ei ole esitetty. Ainahan voi silti arvailla!

Microsoft vetoaa kulttuuripohjaiseen herkkätunteisuuteen ja uskoo, että määrittelemättä jätetty sisältö Fallout 3:ssa saattaisi loukata intialaisia kuluttajia. eDomen toimitustiimi veikkaili itse, että ongelmana on saattanut olla pelissä esiintyvä eläimistö.

Kaksipäiset mutanttilehmät, jotka kantavat nimeä brahmin, eivät välttämättä uppoaisi kovin hyvin paikalliseen hindu-väestöön. Lehmät kun ovat paikallisessa uskonnossa kovin suuressa arvossa ja brahminit taas paikallisia opettajia ja pohtijoita.

Fallout 3:n Xbox 360 -version oli tarkoitus saapua Intiaan Microsoftin julkaisemana. PC- ja PS3-versioiden julkaisemista ei ole suunniteltu. Kyseessä ei suinkaan ole Fallout 3:n ensimmäinen vastoinkäyminen, sillä peliä on tähän mennessä käytetty todisteena terroristien propagandasta, kielletty Australiassa huumesisältönsä vuoksi, sekä parjattu innokkaasti Fallout-pelisarjan fanien toimesta.

Lähde: Fallout 3 controversy: India release cancelled.

Lisää aiheesta

Nyt se on virallista: Fallout 3 kiellettiin Australiassa morfiinin takia

Fallout 3 kuumentaa tunteita

Fallout 3 löytyy Ubisoftin syyssäkistä

Fallout 3 – nähty ja ihastuttu

Lue myös

Microsoft julkaisi Lips-pelin biisilistan

Gears of War 2 jättää väliin Saksan ja Japanin

Massiivimoninpelien konsolikäännökset EA:n harkinnassa

Muropaketin uusimmat