Uusimmat

Aurinko nousee, EA:n toimintapeleille luvataan jatkoa

25.10.2008 21:15 Jukka O. Kauppinen

EA on nauttinut tänä vuonna huikeasta menestyksestä etenkin raskaiden toimintapelien rintamalla. Ensin tuli Army of Two, sitten Battlefield Bad Company ja nyt messevä avaruuskauhuilu Dead Space. Toiminta ei tähän lopu, sillä EA:n isojehujen mukaan jatko-osia on luvassa ja nopeammin kuin huomaattekaan.

Ruotsalaisten pelipoikain tuubissa on ollut monta Battlefield-peliä viimeisen vuoden aikana, eikä urakalle näy loppua. Uusi Battlefield Bad Company, olisikohan ihan Bad Company 2, laskeutuu keskuuteemme jo ensi kesänä. Nähtävästi Bad Companystä halutaan rakentaa ihan ikioma brändinsä ja pelisarjansa, tavallisten Battlefieldien rinnalle. Olisivatkohan perus-Battlefieldit sitten enemmän kasvotonta nettisotaa, Bad Companyt puolestaan tarinavetoisia räiskintöjä?

Army of Two saa sekin jatkoa, joskin jää nähtäväksi milloin ja millä nimellä. Army of Two 2 voi kuulostaa vähän höpsöltä.

Dead Space puolestaan laajenee tulevaisuudessa todella rankasti. Upea avaruuskauhu on otettu hyvin vastaan ja peli laajenee jatko-osan myötä myös elokuvaksi, kirjoiksi ja leluiksi.

Dead Space saattaisi muuten olla hyvinkin potentiaalinen hitti, jos se vain tehdään ihan oikeasti kunnolla tieteiselokuvan ehdoilla. Pelin visuaalit, siihen luodut designit ja yleinen henki on niin perusteellista ja viimeisteltyä, että elokuvantekijöillä on edessään harvinaisen valmis paketti, jonka päälle voitaisiin rakentaa loistokas tieteiselokuva.

Lähde: Army of Two sequel, Dead Space movie talks, and more on EA’s new approach to original properties

Lue myös

Massiivimoninpelien konsolikäännökset EA:n harkinnassa

Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (PS2, Wii)

Näytä David Hasselhoffille mitä todellinen kipu on

Sony antoi tulosvaroituksen pelijaostaan osoittaen

Wiikon vanha: Bruce Lee

Muropaketin uusimmat