Uusimmat

Hellgate: London tiensä päässä

27.10.2008 14:09 Jouni Mäki-Panula

Vuosi sitten julkaistun Hellgate: Londonin kehittänyt Flagship Studios lopetti toimintansa jo elokuussa, mutta pelin julkaissut Namco Bandai päätti jatkaa palvelinten ylläpitämistä toistaiseksi. Ei kuitenkaan enää.

Nyt kuitenkin Namco Bandain mitta on täyttynyt, joten pelaaminen päättyy helmikuuhun mennessä.

Hellgate: Londonia voi pelata palvelinten alasajoon saakka ilman kuukausimaksua.

Lähde: Hellgate Swinging Shut.

Lisää aiheesta

Hellgate: London (PC)

Peruspeli on lyhyissä annoksissa addiktiivista ja maailmassa olisi ainesta vaikka mihin, mutta potentiaalia ei saavuteta kuin harvoin. Loppuaika kuluu tylsissä satunnaisluolastoissa tai virheilmoituksia katsellessa, sillä Hellgate: London on raakile paitsi sisällöltään, myös teknisesti.

Hellgate: London –ennakko osa 1 (PC)

Sivistys on kuitenkin kääntynyt ihmiskuntaa vastaan, kun moiset salaseurat on heitetty nurkkaan turhina menneiden aikojen hömpötyksinä. Kun helvetin joukot taas hyökkäsivät, moderni aseistuksemme osoittautui hyödyttömäksi ja ihmiskunta romahti nopeasti. Kaikki näytti jo menetetyltä, mutta Lontoon viemäreissä kytee toivon kipinä.

Hellgate: London –ennakko osa 2 (PC)

Jos Hellgaten keskimääräisiä testaajia olisi uskominen, peli olisi täyttä roskaa. Tämän siitä saa kun jakaa beta-avaimia kaikille pelin tilaajille ja näin kutsuu peliinsä lauman apinoita, jotka odottavat pääsevänsä pelaamaan valmista peliä ennen kuin muut.

Flagship Studios sulki ovensa ja irtisanoi työntekijänsä

Hellgate Londonia veikattiin aikanaan uudeksi Diabloksi. Sitä se ei monien mielestä lopulta ollut, vaikka asialla oli alkuperäisistä Diablo-miehistä koostuva tiimi. Jotkut toivoivat, että ajan myötä peli olisi voinut saavuttaa potentiaalinsa, mutta aika loppui kesken ja studio suljettiin.

Hellgate ja Mythos – taas mukana kuvioissa

Sekä Hellgaten että Mythoksen kehitysvastuu on kuitenkin siirtynyt uusiin käsiin. Peleistä vastaa nyt korealainen T3 Entertainment, joka perustaa pelejä varten San Franciscoon uuden studion.

Lue myös

Arvostelu: Dead Space (PC, PS3, 360)

Arvostelu: Wario Land: The Shake Dimension (Wii)

eDomen arvosteluviikko: Dead Space, FIFA ja tahatonta kauhua

Slingbox – television katselua kännykällä ja läppärillä, missä tahansa

Tiedemiehet suuttuivat Sporelle – tällä kertaa aiheesta