Uusimmat

Activision: mitä rumpuongelmia, missä? Ei ainakaan meillä!

29.10.2008 19:30 Miikka Lehtonen

Ei ole helppoa julkaista ja myydä musiikkipeliä. Viime vuonna EA ja Harmonix hajoilivat, kun heidän soittimensa tekivät samoin. Nyt näyttää olevan Activisionin vuoro, sillä nettitietojen perusteella tuore Guitar Hero kärsii ongelmista. Activisionin kommenttien perusteella taas ei.

Netissä on jo ehditty valittaa ja riehuja jos jonkinlaisista Guitar Hero -ongelmista. Viime vuoden Legends of Rockin tavoin PlayStation 3:n kitaroiden toiminnasta on meuhkattu, samoin kuin laitteen rumpujen katkovasta signaalista.

Rummut tuntuvat olevan murheenkryyneinä myös 360-pelaajilla, sillä monien pelaajien rummut eivät joko tunnista lyöntien voimakkuutta oikein tai ollenkaan. Ei siis hyvä. Ongelmien levinneisyydestä ei ole varmaa tietoa, sillä esimerkiksi aihetta käsittelevään vetoomukseen on tulvinut tuhansia allekirjoituksia ihmisiltä, jotka eivät ole vielä ostaneet koko peliä mutta valittavat silti, kenties puhtaasta valittamisen ilosta.

Oli miten oli, Activision itse toteaa, että ongelma on sangen pieni ja sitäpaitsi hallinnassa.

”Vaikka uskomme, että ongelmat johtuvat ainutkertaisesta valmistusongelmasta, tulemme tiukentamaan satunnaisseulaamme mahdollisten jatko-ongelmien havaitsemiseksi. Mikäli joku kärsii rumpujensa kanssa herkkyysongelmista, tulemme lähiaikoina tarjoamaan virityssettiä, jolla rummuistaan saa kaiken irti”, kertoo firman nettisaitti.

Toivottavasti ongelmat ja kämmit saadaan hoidettua marraskuussa tapahtuvaan eurojulkaisuun mennessä, jotta pelille ei käy kuin Rock Bandille. Kyseisen pelin instrumenttien alkupään ongelmat olivat niin pahoja, että kauppiaat liittivät kaikkien pelisettien mukaan ohjeet valittaa suoraan EA:lle, koska heidän kapasiteettinsa ei riittänyt.

Lisää aiheesta

Rock Band 2 Eurooppaan vielä tänä vuonna… vai ei sittenkään?

Näin raikuu rokki Guitar Hero: World Tourissa

Rock Band: Timmyyyyyyyyyyyyyy!

Rock Band myöhästyy, rokki soi aikaisintaan huhtikuussa (päivitetty)

Rock Band soi jopa Japanissa, suomalaisia ei huolita jonoon vieläkään

E3: Rock Band 2 tulee AC/DC:n ja uuden Guns’n’Roses-musan myötä

Suomi jää ilman Rock Bandia?

Guitar Hero World Tour ladattavalla lisäsisällöllä ja monipuolisemmalla kitaralla

Lue myös

Erikoisherkkua International Karaten ystäville

Miltä maailma näyttää Kiinan internet-muurin läpi?

Dead Space – PC-kuvagalleria

Muropaketin uusimmat