Uusimmat

Huisi Steam-tarjous: erinomainen Audiosurf limsapullon hinnalla

06.11.2008 10:12 Miikka Lehtonen

Valven verkkopalvelu Steam tarjoilee pelaajille mukavaa. Siihen lisättiin tällä viikolla mahdollisuus ostella pelejä ryppäissä, joten uuden ostoskorisysteemin kunniaksi Valve päätti heittää mukaan tarjouksen. Erinomainen Audiosurf-peli irtoaakin nyt pikkurahalla.

Normaalisti 10 euroa maksava Audiosurf irtoaa tämän viikon loppuun asti pilkkahintaan: 1,86 eurolla. Kun pelille jää näin vähemmän hintaa kuin limsapullolle – tai 18-vuotta täyttäneiden tapauksessa vaikka jollekin muillekin pulloille – ostosta voi pitää vähintään kannattavana.

Audiosurf vei monet pelaajat, sekä myös eDomen toimituksen, mukanaan alkuvuonna. Kauppinenkin innostui pelistä melkoisesti.

Pelaaja valitsee joka pelin alussa taustabiisin. Biisi voi olla mikä tahansa cd:llä tai tietokoneellasi oleva mp3-, wma-, ogg-, flac- tai iTunes-formaateissa oleva kappale. Biisin valitsemien jälkeen peli analysoi kappaleen – ja tekee siitä pelikentän.

Aivan – pelissä ei ole yhtään ainutta valmista kenttää, vaan jokainen niistä luodaan tapauskohtaisesti kuunneltavan biisin mukaan. Ja sitten viuh, kiidetään WipeOut-henkisesti villisti kieppuvilla radoilla ja kerätään eri värisiä möhkäleitä.

Mutta annetaan videon puhua puolestaan.

Lisää aiheesta

Audiosurf on todellinen musiikin vuoristorata

Lataa uniikkia musaa Audiosurfiin

Perjantaikevennys: lolcatit pois internetseistä, rickrollaus iski Audiosurfiin

Ensin ylös, sitten alas – vuoristoratojen historiaa

Lue myös

Taantuma tuntuu myös pelialalla

EA palasi Red Alert 3:n PS3-version pariin

THQ sulki studioita urakalla