Uusimmat

Tänään tv:ssä: Tätä 1990-luvun Bruce Willis -elokuvaa harva enää muistaa – Floppasi täysin ja keräsi Suomessakin vain kourallisen katsojia

12.10.2020 06:10 Muropaketin toimitus

1990-luku oli Bruce Willisille lähinnä hyvää aikaa. Oli Die Hardia, 12 apinaa, Pulp Fiction ja Kuudes aisti. Hittielokuvien lomassa Willis teki myös pienempiä leffoja, jotka ovat ajan saatossa monelta unohtuneet.

Hyvä esimerkki Bruce Willisin unohdetuista elokuvista on vuoden 1996 Last Man Standing, jonka Sub-kanava esittää tänään kello 21.00 alkaen.

Walter Hillin ohjaamassa ja kieltolain aikaan sijoittuvassa toimintaelokuvassa ”ajelehtiva revolverisankari löytää itsensä keskeltä keskeltä jengisotaa Texasin takamailla”.

Bruce Willisin lisäksi Last Man Standingissa näyttelevät mm. Christopher Walken, Alexandra Powers ja David Patrick Kelly.

Elokuva floppasi pahemman kerran. Sen tekeminen maksoi 67 miljoonaa dollaria, mutta maailmanlaajuinen lipunmyynti jäi 47 miljoonaan dollariin. Kiinnostus Last Man Standingia kohtaan ei ollut kummoista Suomessakaan; meillä elokuva keräsi vain 12 500 katsojaa elokuvateattereihin.