Uusimmat

Bruce Willisin klassikkosarjan luoja kertoi näyttelijälle suoratoistojulkaisusta: “Tiedän että se merkitsi hänelle paljon”

Bruce Willis elokuvassa Glass / Kuva: © Universal Pictures

13.10.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Dementiaa sairastavan Bruce Willisin tila heikkenee koko ajan.

Bruce Willisin ja Cybill Shepherdin tähdittämä klassikkosarja Konnankoukkuja kahdelle (Moonlighting) on pitkän odotuksen jälkeen tullut suoratoistoon Yhdysvalloissa Hulussa. Suomessa se on oletettavasti tulossa jossakin vaiheessa Disney+:aan, mutta virallista tietoa julkaisusta ei ole vielä saatu.

Sarjan luoja Glenn Gordon Caron kertoo New York Postin haastattelussa keskustelleensa dementiaa sairastavan Willisin kanssa Konnankoukkujen julkaisusta suoratoistossa.

“Tiedän, että Bruce on todella iloinen siitä, että sarja on vihdoin yleisön katsottavissa, vaikka hän ei sitä voikaan minulle kertoa. Kun pääsin viettämään hänen kanssaan aikaa, keskustelimme siitä ja tiedän, että hän oli innoissaan. Konnankoukkujen julkaisuun on mennyt aika pitkään ja Brucen sairaus on etenevää laatua, mutta pystyin keskustelemaan asiasta hänen kanssaan ennen kuin sairaus teki hänestä kommunikaatioon pystymättömän – missä tilassa hän nyt siis on. Hän toivoi kovasti, että sarja saataisiin taas katsottavaksi. Tiedän, että se merkitsee hänelle paljon”, Caron kertoo.

68-vuotias Willis jäi eläkkeelle näyttelijän töistä vuonna 2022, kun hänellä diagnosoitiin afasia. Myöhemmin uutisoitiin, että sairaus on edennyt otsalohkodementiaksi, josta ei ole parannuskeinoa.

Willisistä tähden tehnyttä Konnankoukkuja kahdelle -sarjaa julkaistiin vuosina 1985-1989 viisi tuotantokautta – yhteensä 66 jaksoa. Sarja on tällä viikolla julkaistu Yhdysvalloissa Hulussa.