Uusimmat

Miksi Bruce Willisin klassikkosarjaa ei löydy mistään? Konnankoukkuja kahdelle on ollut jo vuosia kiven alla, mutta pian tilanne muuttuu

Kuva: © Hulu

29.09.2023 15:02 Muropaketin toimitus

Bruce Willisin läpimurtosarja Konnankoukkuja kahdelle julkaistaan vihdoin suoratoistossa lokakuussa.

Konnankoukkuja kahdelle (Moonlighting) oli vuosina 1985-1989 julkaistu etsiväsarja, joka teki tuolloin vielä tuntemattomasta Bruce Willisistä tähden. Sarjaa ei ole ollut katsottavissa missään suoratoistopalvelussa, mutta lokakuussa se vihdoin julkaistaan Yhdysvalloissa Hulussa. Suomessa se on oletettavasti tulossa jossakin vaiheessa Disney+:aan.

Sarjan luoja Glenn Gordon Caron kertoo Slashfilmin haastattelussa, miksi Konnankoukkuja kahdelle -sarjalla on kestänyt näin kauan päästä suoratoistoon. Aluksi hän kertoo syynä olleen lakien, joiden mukaan tv-kanavat eivät saaneet myydä sarjojaan. Hän kertoo tilanteen helpottaneen siinä vaiheessa, kun ABC päätyi Disneyn omistukseen.

“Se sai pallon vihdoin pyörimään. Olemme nyt työstäneet asiaa hieman yli vuoden, ja erityisesti siitä syystä mitä on tapahtunut Bruce Willisille, koska hän niin hartaasti halusi ihmisten näkevän sarjan, ja hänen omien, nuorten lastensa näkevän sen”, Caron kertoo.

Suuri haaste oli saada suoratoisto-oikeudet kaikkeen sarjassa kuultavaan musiikkiin. Caronin mukaan he onnistuivat säästämään siitä suurimman osan.

“Mutta emme voi pakottaa ketään myymään musiikkinsa oikeuksia… Luulen, että kaikki keskeiset laulut, mitä ihmiset muistavat, ja erityisesti ne, mitkä Bruce ja Cybill [Shepherd] laulavat, ja Curtis [Armstrong] ja Allyce [Beasley], ne on kaikki mukana.”

Konnankoukkuja kahdelle -sarjaa julkaistiin aikoinaan viisi tuotantokautta – yhteensä 66 jaksoa. Sarja julkaistaan Yhdysvalloissa Hulussa 10. lokakuuta.