Uusimmat

Millainen Titanfall on Xbox Onella? Kalle kertoo!

26.09.2014 21:30 Jukka O. Kauppinen

Kalle Laakso on tahkonnut Titanfallia jokseenkin riittävästi. Ja kaiken lisäksi useammalla eri alustalla. Vaikka Titanfall on Xbox 360:llä ja Xbox Onella likipitäen sama peli, on niissä myös hämmästyttävän suuria eroja. Mutta mitä? Se selviää Titanfallin toisesta mielipiteestä!

Arvosteluihin lisätyt mielipiteet löydät varsinaisen peliarvostelun leipätekstin jälkeen.

Titanfall (PC, Xbox 360, Xbox One)

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Seuraava asia on ehkä turhaa nillittämistä, mutta sanon siitä silti. Pistin One-version julkaisun jälkeen myös Xbox 360 –version tulille. Kuten arvata saattaa, eroja löytyy mutta yllättävän vähän ja yllättävistä paikoista. Tietysti peli näyttää paremmalta ja pyörii tasaisemmin. Onen grafiikan terävyyden ja sulavuuden ansiosta pilotteja on helpompi nähdä ja ampua kauempaakin, mikä jännästi muuttaa pelin luonnetta. Sama peli, kaksi eri konetta, mutta niin ne vain tuntuvat miltei eri peliltä.

360-versiossa pelataankin enemmän lähietäisyydellä ja kingerretään vastustahan iholle aktiivisesti. Samaan aikaan Onella täytyy olla koko ajan silmä kovana, sillä noutaja vaanii herkässä myös kauempaa. Jostain syystä lähes jokainen matsi on siitä johtuen hidastempoisempaa sotimista ja sopii paremmin ainakin tämmöiselle kävylle. Hassusti siis se suurin ero versioiden välillä on pelaajien tapa pelata, eivät tekniset erot.

Kalle Laakso

Lue koko arvostelu: Titanfall (PC, Xbox 360, Xbox One)

Muropaketin uusimmat