Uusimmat

Driveclub myi hyvin rikkinäisenäkin

09.11.2014 22:00 Juho Anttila

Driveclub

Kun hyperumpua hakataan tarpeeksi, sellaiset pienet muotoseikat kuin pelin toimiminen ovat toissijaisia. Oivana esimerkkinä tästä toimii PlayStation 4 -kaahailu Driveclub, jonka julkaisu meni niin sanotusti pyllylleen. Palvelimet eivät kestäneet verkkopelin verkko-ominaisuuksia, joten pelaajien käsiin jäi melkoisen torso versio uuden sukupolven sosiaalisesta ajopelistä.

Tästä huolimatta Driveclub oli PlayStation Store -latauskaupan myydyin peli Euroopassa lokakuun myyntitilastojen mukaan. Taakse jäi niin erinomainen Middle-earth: Shadow of Mordor, Minecraft kuin myös jalkapallopeli FIFA 15. Hypetyksen lisäksi yksi selitys menestykselle voi olla PS Plus -tilaajien saama alennus digitaalisena ostetun pelin hinnasta.

Lokakuun tilastoissa kummittelee todennäköisesti kuitenkin melkoinen määrä sellaisia pelaajia, jotka ennakkotilasivat pelinsä jo ennen kuin palvelinongelmat kävivät ilmi. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Driveclub pärjää listoilla jatkossa. Onko luvassa romahdus vai jatkuuko menestys vähitellen korjaantuvista palvelinongelmista huolimatta.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Driveclub-palvelimet päivittyvät – peli on yhä rikki

Ilmaispelattava Driveclub on tulossa niin pian kuin mahdollista

Driveclub ei ole PS4:n ajopelimessias, pikemminkin pannukakku